Lönekonsult inom outsourcing med erfarenhet av Agda

Lönekonsult inom outsourcing med erfarenhet av Agda

Vår kund är en outsourcingbyrå som söker en lönekonsult med erfarenhet av Agda. Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och sex månader framåt, med god möjlighet till anställning direkt hos kunden.

Ditt uppdrag

Kunden är en internationell koncern som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Du blir en del av en stor löneavdelning på cirka 40 personer som är uppdelade i olika team. Företaget har en familjär stämning och tror på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet.

Som lönekonsult arbetar du med flera olika kunder, vilket ger dig en snabb utveckling och passar dig som gillar variation, uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Du arbetar självständigt med hela lönekedjan från ax till limpa. Mängden löner varierar och du får hantera flera olika kollektivavtal. Till hjälp har du din Team Manager och ett positivt stöttande team.

Din bakgrund

Det här är rollen för dig som drivs av tempo, utveckling och lön! Vi söker dig som har en yrkesutbildning eller motsvarade inom lön, tidigare erfarenhet av lönehantering och känner dig trygg i din yrkesroll. Då lönerna administreras i Agda bör du ha kompetens i det systemet. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med outsourcing och/eller flera olika kollektivavtal.

För att trivas i rollen söker vi dig som är effektiv, har eget driv och ser lösningar istället för problem. Som person tror vi att du är en positiv lagspelare som gillar att hjälpa dina kunder och kollegor på ett proaktivt sätt. Vidare är du flexibel, har framåtanda och vågar prova dig fram. Eftersom rollen innefattar mycket kundkontakt stimuleras du av att ha kontakt med flera olika typer av människor, är lyhörd och inser vikten av god service.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se, 070- 713 00 48) och Malin Andersson (malin.andersson@wise.se, ). Konsultchef är Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se, 073- 515 31 83).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)