Nu söker vi en kommunikativ och lösningsorienterad Lönechef till vår härliga kund som håller till inom detaljhandeln. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals och uppdraget beräknas starta omgående och löper under sex månader. Kunden sitter centralt i Stockholm men arbetar just nu på distans.

Uppdraget:

Som lönechef kommer du för att samordna lönefunktionen som inkluderar att på ett effektivt och noggrant sätt administrera och bereda lön till anställda inom organisationen. I din roll som lönechef kommer det också ingå operativt arbete i form av att stötta teamet i löneberedning. Då teamet står inför en förändringsresa är det viktigt att du är trygg i dig själv och har en vana att leda och driva team framåt.

I rollen ingår också att
  • Driva utveckling och förändring inom lönegruppen
  • Bistå chefer med hjälp i lönerelaterade frågor
  • Samordna Löneavdelningen, HR och ekonomi i frågor som berör bemanning, pension, försäkringar, tjänstebilar och andra personaladministrativa områden
  • Personalansvar för 4 medarbetare
Din bakgrund

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av lönechefsrollen. Då vår kund är en större organisation och hanterar många löner är det meriterande om du tidigare arbetat med kollektivavtal samt i lönesystemet HRM. För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel lagspelare som gillar att jobba i ett högt tempo och trivs i en föränderlig miljö samt trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Då rollen inkluderar många kontaktytor inom bolaget söker vi dig som är socialt säker och har god förmåga att se helheten samt har lätt för att bygga samarbeten och relationer. Vi tror också att du har en god känsla för kommunikation.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Mikaela Ahvenainen (Mikaela.Ahvenainen@wise.se) och Johanna Romanoff (johanna.romanoff@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.