Löneadministratör för norska löner

Löneadministratör för norska löner

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, under 3 - 6 månader, med start omgående. Arbetet sker på distans, om man så vill!

Ditt uppdrag
I rollen som löneadministratör kommer du arbeta tätt ihop med en kollega. Ni båda ansvarar för era egna norska löner och arbetar med hela lönekedjan inklusive för- och efterarbete; ta fram statistik och rapporter samt kontrollera och stämma av personalkonton i bokföringsarbetet. Vidare kommer du stötta bolagets chefer och ledning samt medarbetare i frågor kring lön samt jobba i deras HR-system Workday. Vi ser därför att du gillar att ge service och trivs med att ha många kontakter internt såväl som externt.

Din bakgrund
För att passa in i den här rollen tror vi att du har en gedigen erfarenhet inom löneadministration, med fördel av norska löner. Har du jobbat i Workday ser vi det som meriterande men det är inget krav. För att kunna kommunicera med dina medarbetare bör du kunna göra dig förstådd på norska eller engelska. Vidare ser vi gärna att du är driven, noggrann och en engagerad person som vill utvecklas och trivs i samarbete med andra!

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvariga Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se, 070- 713 00 48) och Malin Andersson (malin.andersson@wise.se, 073- 674 62 26. Konsultchef är Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se, 076- 620 29 57).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.