Kundtjänstmedarbetare - som kan tala finska

Kundtjänstmedarbetare - som kan tala finska

För vår kunds räkning söker vi nu dig som är i startgroparna av din karriär inom finansbranschen och har ett brinnande intresse för kundservice. Är du den vi söker för rollen som Customer Service Specialist för vårt finska team?

Vad erbjuder vi?
  • En miljö som är präglad av positiv utveckling och förändring
  • Möjligheten att vara med och påverka på riktigt. Hos oss spelar alla en stor roll i bolagets framgång, vi gör den här resan tillsammans som ett team
  • En omgivning med härliga kollegor och många gemensamma aktiviteter så som AW:s, motions- och löptävlingar
Dina arbetsuppgifter

I rollen som Customer Service Specialist kommer du att tillhöra avdelningen Consumer Finance, där vi arbetar med frågeställningar kring lån, krediter och sparkonton för privatpersoner. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av kundkontakt över telefon och e-mail där du hanterar inkommande ärenden från våra befintliga kunder, men hjälper också dem personer som önskar bli kund hos oss.

Som Customer Service Specialist ingår du i ett team om sex personer där dina åsikter är otroligt viktiga i teamets utveckling och förbättringsarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceorienterad, noggrann, stresstålig och flexibel. För denna roll är det din härliga personlighet som är viktigast. Telefonen är ditt främsta verktyg, så vi söker dig som drivs av god kundservice.

Utöver det behöver du en gymnasieexamen, talar flytande finska och svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev där du kort kan beskriva om dig själv och varför du passar för tjänsten

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (25 dagar kvar)