Kalkylator till ett etablerat byggföretag!

Kalkylator till ett etablerat byggföretag!

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som kalkylator på ett etablerat byggföretag där du får vara en del av deras expansionsresa samt bidra till att deras entreprenadavdelning tar på sig nya spännande projekt. Du kommer att ha en stor roll i företagets kalkyl- och anbudsarbete då du självständigt kommer och med stöd av kalkylchef upprätta kalkyler, förfrågningsunderlag, utvärdera inkomna offerter samt värdera tekniska lösningar. Du arbetar nära kalkylchef, inköpare, arbetschefer och platschefer och håller dig uppdaterad av nyheter inom gällande regelverk och lagstiftning på området.

Om dig
Du har minst två års erfarenhet av att arbeta som kalkylator inom bygg och god kompetens inom gällande regelverk, så som AMA och AB/ABT. Du ska kunna arbeta obehindrat i kalkylprogram och är väl insatt i vad som behövs för att sätta ihop ett korrekt anbud. Meriterande om du innehar en relevant byggteknisk utbildning.

Som person förväntas du vara noggrann , strukturerad, ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Vi värdesätter ett engagemang och affärsmässighet i hela anbudsprocessen samt att du gärna tar till dig kunds arbetssätt. Vi värdesätter även att du är kreativ avseende utförande och kostnadsmedveten.

Om kund
Kund är ett väletablerat och expansivt byggbolag som har sitt säte i Norra Stockholm. Du kommer få möjlighet att arbeta i en stimulerande och expansiv miljö med stort eget ansvar. Du kommer få de rätta verktygen och en närvarande chef som gör att du kan lyckas i just din roll.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag inom byggsektorn. Vi arbetar med det som vi är bäst på. Att låta er som kund få träffa rätt kandidat. Efter det initiala mötet, släpper vi över kontrollen till er. Med sälj som fokus nyttjar vi våra branschkunskaper för att få varje individ att se fördelarna med just Er verksamhet.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 jan (47 dagar kvar)