Junior systemutvecklare med tekniskt intresse till bred roll

Junior systemutvecklare med tekniskt intresse till bred roll

OM TJÄNSTEN:
I rollen som embedded-utvecklare kommer du att arbeta med att ta fram applikationer till företagets instrument som består av tjockleksmätare inom pappersindustrin. Applikationerna byggs på en egenutvecklad plattform baserad på Linux där varje instrument är unikt för varje kund. Det handlar om att presentera data, vad operatören ska göra med instrumentet samt givare och sensorer som ska anslutas. Med andra ord så innefattar rollen både hårdvarunära programmering och användargränssnitt. Detta görs framförallt i C++.

I rollen är det viktigt att känna att det är kul med helheten. Du kommer jobba tätt med mekanik, mätteknik, service och produktion för att tillsammans få ihop en bra produkt. Vi ser att du brinner för produktutveckling, har ett allmänt tekniskt intresse och gillar att jobba brett. Här kommer du få vara med från ax till limpa och sitta under samma tak som produktion, service, marknadsföring, sälj och utveckling. Långsiktigt kan du utvecklas åt flera olika håll. Vill du fördjupa dig i hårdvara, webb eller elektronik? Eller kanske gå mot projektledning? Möjligheterna är många och ditt intresse och driv bestämmer vilket håll du vill gå.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en universitetsutbildning (gärna master) inom mekatronik, elektronik, datavetenskap eller närbesläktade grenar.

Rollen erbjuder stor bredd på innehållet i den dagliga verksamheten och stor individuell påverkan på åtagande och resultat, så vi ser att du besitter driv och förmåga för att åstadkomma resultat i ditt arbete.

Det är meriterande om du har ett intresse av kamera och bildanalys.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår klient är en världsledande tillverkare av utrustning för kvalitetskontroll och processoptimering inom massa- och pappersindustrin. Huvudkontoret, inklusive R&D och tillverkning, ligger i Kista, Stockholm. Deras enhet består av cirka 80 personer, där försäljning, produkthantering, tillverkning, underhåll och R&D alla sitter under ett tak.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enlig överenskommelsen
  • Placering: Kista
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?