Junior redovisningsekonom

Junior redovisningsekonom

Inledningsvis blir du anställd av oss på EQonomy och uthyrd som konsult i sex månader under provanställningen. Efter provanställning finns möjlighet att erbjudas anställning hos vår kund som ser långsiktigt på rollen. Arbetstiden är heltid.

I rollen som junior redovisningsekonom kommer du ansvara för sex lokalföreningars löpande redovisning, vilket inkluderar:
  • Hantering av inkommande leverantörsfakturor och utlägg samt administrera utbetalningar
  • Löpande bokföring av banktransaktioner
  • Hantera styrelsearvoden och även andra arvoden inklusive beräkna sociala avgifter och skatt, upprätta lönespecifikationer och genomföra utbetalningar samt upprätta och lämna in arbetsgivardeklarationer
  • Upprätta månatlig balansavstämning
  • Upprätta månatlig resultatrapport
  • Sammanställa följebrev samt ombesörja utskick av ekonomiska rapporter till styrelserna
  • Vara delaktig i bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningar
Om dig

Till den här rollen söker vi dig som är på väg upp i karriären. Du har tidigare arbetat med ekonomi, kanske i rollen som ekonomiassistent och vill nu vidareutvecklas och arbeta mer med redovisning. Vi tror också att du brinner för att arbeta administrativt, att du är skicklig i Excel och tar snabbt till dig nya arbetssätt, rutiner och system samt är driven i att utveckla och effektivisera befintliga rutiner.

Som person tror vi att du är serviceinriktad, noggrann har förmågan att knyta kontakter samt initiativtagande och kan självständigt söka upp den information du behöver.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!
Har du frågor om rollen kontakta Iren Sayar iren.sayar@wise.se eller Christina Norin-Söderström christina.norin-soderstrom@wise.se För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.