Junior mjukvaruutvecklare med intresse för IT-säkerhet till Talangprogram

Junior mjukvaruutvecklare med intresse för IT-säkerhet till Talangprogram

OM TJÄNSTEN:
Det här är chansen för dig som nyexaminerad eller junior ingenjör med ett stort intresse och inriktning på IT-säkerhet att få en kickstart på din karriär på ett av Sveriges mest attraktiva ingenjörsbolag.

I talangprogrammet ingår full lön, coachning, fadderskap och team-aktiviteter.

För dig med ett genuint tekniskt intresse, relevant utbildningsbakgrund med inriktning på IT-säkerhet och som älskar att arbeta i komplexa tekniska miljöer kan detta var den perfekta starten i arbetslivet.

Systems Engineering - IT-säkerhet

Till rollen som Systems Engineer inom IT-säkerhet söker vi dig som under dina studier riktat in dig mot säkerhet och har det som ett stort intresse. I denna roll kommer du att utbildas och få möjlighet att arbeta med följande arbetsuppgifter:
 • Systemdesign av IT-säkerhetslösningar
 • Analysera kund- och marknadskrav.
 • Definiera projektspecifika systemkrav
 • Göra riskanalys för IT-säkerhet
 • Penetrationstestning
 • Mjukvaru-utveckling och integration av säkra system
VI SÖKER DIG SOM:
Har en kandidat eller masterexamen från relevant IT-utbildning. Vi ser gärna att du har ett genuint tekniskt intresse och med fördel kan visa på egna hobbyprojekt. Vi tror att du har valt en utbilding med inriktning mot IT-säkerhet och/eller på fritid/vid sidan av/efter studierna skaffat dig efternhet inom området.

Som person är du driven, engagerad och kreativ, samtidigt som du trivs för att arbeta i team och strävar efter att uppnå de mål som ställts för dig. Du bör vara nyfiken på hur din del passar in i helheten och hur det ger ett komplett system.

Du har en naturlig drivkraft och ambition, högt lagarbete och tar ansvar. Vi tror att du ser det som positivt att få kombinera en tekniskt komplex roll med att arbeta med människor.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter programmet blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Mitten av Januari 2021
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: C++, Java, C#, Python, Säkerhet, Security, Cyber Security, Backend, Developer, Software, Integration, Ingenjör,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?