Junior System Integration Engineer till Talangprogram

Junior System Integration Engineer till Talangprogram

OM TJÄNSTEN:
Det här är chansen för dig som nyexaminerad eller junior ingenjör att få en kickstart på din karriär på ett av Sveriges mest attraktiva ingenjörsbolag.

I talangprogrammet ingår full lön, coachning, fadderskap och team-aktiviteter.

För dig med ett genuint tekniskt intresse, relevant utbildningsbakgrund, som älskar att arbeta på systemnivå, i komplexa tekniska miljöer och brett mellan hård- och mjukvara kan detta var den perfekta starten i arbetslivet.

System Integration:

För rollen som System Integration Engineer söker vi dig som tycker om att arbeta på systemnivå och se helheten. Som System Integration Engineer kommer du att bygga upp och drifta systemanläggningar, löpande integrera ny/uppdaterad programvara i ett övervaknings- / ledningssystem, med bibehållen funktion och kvalitet i hela systemet (inkl hårdvara). Det är en bred roll där du kommer få arbeta med stora och komplexa system. Du kommer få läsa in dig på systemen och bygga upp referensanläggningar för att sedan bygga den riktiga hårdvaran.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en kandidat eller masterexamen från relevant IT-utbildning. Vi ser gärna att du har ett genuint tekniskt intresse och med fördel kan visa på egna hobbyprojekt. Tycker du om operativsystem och mjukvara men också att på fritiden bygga egna datorer, pilla med Rasberry Pis eller Arduinos - då har du en bakgrund som passar för denna roll!

Som person är du driven, engagerad och kreativ, samtidigt som du trivs för att arbeta i team och strävar efter att uppnå de mål som ställts för dig. Du bör vara nyfiken på hur din del passar in i helheten och hur det ger ett komplett system.

Du har en naturlig drivkraft och ambition, högt lagarbete och tar ansvar. Vi tror att du ser det som positivt att få kombinera en tekniskt komplex roll med att arbeta med människor.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter programmet blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Mitten av Januari 2021
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: C++, Java, C#, Python, Säkerhet, Backend, Developer, Software, Integration, Ingenjör, Engineer, Systemintegration, Systemingenjör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?