Interim redovisningsekonom, oktober 2022 – sep 2023

Interim redovisningsekonom, oktober 2022 – sep 2023

En av våra kunder, med kontor i centrala Stockholm har en kollega i redovisningsteamet som ska gå på föräldraledighet. Vi önskar därför komma i kontakt med dig som är redovisningsekonom och som är intresserad av att axla ett nytt uppdrag med start den 17 oktober tom september 2023.

Vår uppdragsgivare tillämpar ett flexibelt arbetssätt där man kommer arbeta såväl från hemmakontoret som på plats. Tjänsten är på heltid, med möjlighet till flexibla tider.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring/redovisning, månadsbokslut, underlag/verifikationer
  • Avstämning, granskning/kontroll i reskontrasystem
  • Avstämningar och utredningar generellt
  • Koncernrapportering (en mindre del)
  • Fakturering
  • Kontering fakturor
  • Ett fåtal interna rapporter
  • Effektivisering/Processoptimering
  • Ad hoc redovisningsfrågor, samt vissa uppgifter på årsbasis (revision, årsbokslut)
För detta uppdrag välkomnar vi dig som har både F-skatt samt dig som önskar ta en anställning som ekonomikonsult hos oss. Du har troligtvis några års erfarenhet från bokslutsprocesser, avstämningar och utredning av diffar. Som person ser vi gärna att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad.

Hoppas att vi väckt ditt intresse och att du nu känner dig intresserad av att visa intresse för tjänsten. Du får gärna ringa mig Iren Sayar om du har några frågor om tjänsten, jag nås på tfn 073-521 65 53.

Sök idag!

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.