Interim business analyst/cost controller

Interim business analyst/cost controller

I denna roll ansvarar du för att hantera alla marknadsföring- och omkostnader för ett av varumärkesteamen. Du kommer att ha ett tätt samarbete med ditt marknadsteam där din roll blir att analysera och övervaka alla utgifter mot budget och prognos.

Arbetsuppgifterna innefattar bla
  • Tillsammans med marknadsavdelningen sätta den årliga budgetplanen och ta fram mätbara KP:ier.
  • Arbeta med processförbättring och implementera effektivare arbetssätt.
  • Säkerställa korrekt hantering av avdelningens budget mot marknadsföringsprojekten. Se till så att alla transaktioner behandlas i tid och är korrekta.
  • Stötta vid bolagets implementering av nytt budget- och planeringssystem.
Din profil

Du är ett ekonomiproffs med god kunskap om affärs- och finansiella flöden. En person med starka analytiska färdigheter och förmågan att se helheten. Du har ett positivt tänkesätt och identifierar proaktivt potentiella problem och föreslår lösningar.

Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, helst med erfarenhet av samarbete med icke-finansiella team som tex mot en marknads eller försäljningsavdelning. Du är en van Excelanvändare och trivs att arbeta i en internationell miljö.

Hoppas vi har väckt ditt intresse!

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Iren Sayar. Mig når du på tfn 073-521 65 53 eller iren.sayar@wise.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.