Inköpare av indirekt material till företag i centrala Stockholm

Inköpare av indirekt material till företag i centrala Stockholm

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker för vår kunds räkning en inköpare av indirekt material till ett längre konsultuppdrag på 7 månader i centrala Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Rollen
I uppdraget som inköpare kommer du att arbeta med inköp av indirekt material och tjänster på taktisk och strategisk nivå med ansvar för att upprätta avtal och följa upp leveranser. Du verkställer uppsatta inköpsstrategier och säkerställer att rätt avtal och leverantörer används vid köp.

Du ingår i inköpsorganisationen och rapporterar till inköpschefen.

Arbetsuppgifter
  • Inköp av indirekt material och tjänster
  • Ansvara för att intern policy och riktlinjer inom inköp följs
  • Upprätta avtal och se till att de används
  • Kommunikation med interna intressenter, leverantörer och samarbetspartners
  • Ansvar för rapportering om måluppfyllnad
Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en högskoleutbildning inom inköp, logistik eller ekonomi. Du är ambitiös och resultatinriktad med god struktur på ditt arbete. Du driver självständigt dina uppdrag med tydligt fokus på resultat och deadline. Din kommunikativa förmåga är god och som den goda lagspelare du är bidrar du med en positiv inställning till gruppen. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 31 oktober 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: inköpare, indirekt material, taktiskt inköp, inköp, supply chain, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)