Head of Finance till nordisk koncern

Head of Finance till nordisk koncern

Head of Finance till nordisk koncern

Agigo rekryterar nu en Head of Finance till en nordisk koncern. Bolaget har verksamhet i hela Norden och växer även i Europa. Fokus är organiskt tillväxt och i denna roll kommer man ta övergripande ansvar för redovisningen men även delta i ledningsgruppen och bistå med analys av underlag för strategiska beslut. Tjänsten är baserad på modernt kontor i centrala Stockholm och kommer ingå i en entreprenörsdriven miljö.

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du att ansvara för att redovisning, koncernkonsolidering av de 8 bolagen och rapportering blir korrekt enligt regelverk. Du samarbetar tätt ihop med kommersiella chefen och VD. I dina arbetsuppgifter ingår även:
 • Månads- och årsbokslut, årsredovisning för koncernens alla bolag samt koncernredovisning
 • Budget- och prognosarbete
 • Vara kunnig i de ekonomifrågor som uppkommer i den dagliga driften.
 • Personalansvar för 4 personer
 • Driva digitalisering av ekonomifunktionen
 • Proaktivt bistå ledningsgrupp och styrelse med analys av relevanta nyckeltal samt rapporter
Din bakgrund
 • Relevant utbildning
 • 3-5 års erfarenhet av ekonomiarbete
 • Mycket goda kunskaper inom redovisning och verksamhetsstyrning
 • Tidigare personalansvar och förmågan att utveckla team samt sätta tydliga riktlinjer för arbetet.
 • Meriterande om du jobbar med nordiska bolagsgrupper
Din person

Bolaget drivs av en entreprenörsanda med stora krav på utveckling och i denna roll ser de gärna att man proaktivt kommer med förslag till utveckling och positiv förändring. De ser att du är affärsdriven, prestigelös, handlingskraft och trivs i att arbeta i en föränderlig miljö̈/organisation.

Om Agigo

Agigo är ett konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi & finans i Stockholmsområdet.

Genom ett modernt och beprövat arbetssätt skapar vi en enkel, smidig och transparent process. Agigos vision är enkel; vi vill vara en trygg och smidig karriärspartner för våra kandidater och genom proaktivt arbete se till att du som kund alltid kan lita på att vi värnar om just ditt behov.

Har du frågor eller vill diskutera konsult- eller rekryteringslösningar för ditt företag eller vill höra mer om våra karriärmöjligheter; vänligen kontakta oss direkt.

Ansökan

Låter det intressant? Ansök via knappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare; Filip Grundströmer på filip.grundstromer@agigo.se eller 073-838 88 00.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Agigo AB
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Agigo är ett konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och finans i Stockholmsområdet. Med en innovativ och evidensbaserad metodik och ett proaktivt och långsiktigt arbetssätt är vår ambition att tillhandahålla marknadens bästa produkt för både kund och kandidat. Med motiverade och ambitiösa medarbetare skapar vi en stimulerande och hållbar arbetsplats med fokus på kompetensutveckling och självständighet.