HR- och Löneadministratör till IT-bolag i centrala Stockholm

HR- och Löneadministratör till IT-bolag i centrala Stockholm

Nu söker vi en löneansvarig med erfarenhet av HR-arbete till ett IT-företag med kontor i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt till och med årsskiftet. för rätt person finns möjlighet till förlängning, alternativt en anställning hos företaget efter uppdragets slut.

Ditt uppdrag

Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ansvara för och administrera företagets 160 tjänstemannalöner, från ax till limpa. Du kommer också att arbeta med att registrera avvikelser, administrera uppgifter rörande exempelvis utlägg, traktamenten, bruttolöneavdrag samt semestrar och en hel del manuellt arbete tillkommer. Du kommer även att vara kontaktperson gällande pensioner och försäkringar samt admin för tidsrapporteringssystemet.

Förutom lönearbete kommer du också handha en del HR-arbete, som till exempel hantering av rehab-ärenden, statistik och arbetsgivarintyg. Du kommer även vara med i delar av arbetet med arbetsmiljö, behandla ansökningar till Migrationsverket och vara admin för personaldatabasen.

Rollen innebär även att agera support åt både medarbetare och chefer gällande frågor som rör HR och lön.

Din bakgrund

Då du kommer vara den enda på avdelningen som kommer hantera lönerna är det viktigt att du känner dig säker i lönearbetet, du ska vara en problemlösare som själv kan reda ut eventuella problem som kan dyka upp i arbetet med lönerna. Det är meriterande om du kan använda lönesystemet Hogia, men inget krav. Vi ser att du har tidigare erfarenheter av visst HR-arbete så att du snabbt kan axla även dom delarna av rollen.

Som person ser vi att du är prestigelös och transparent i ditt arbete - det är högt till tak på arbetsplatsen och devisen är att det inte finns några dumma frågor. Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du kan hantera det engelska språket flytande både i text och tal.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer ( ellen.ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se, 076-620 29 57).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)