Global Category Manager Energy

Global Category Manager Energy

ValueOne söker en erfaren Global Category Manager för upphandling av energilösningar till ett sex månader långt uppdrag med möjlighet till förlängning på ett globalt verkstadsföretag med placering i Stockholm, norra Mälardalen eller Gästrikland.

Om rollen
I rollen ansvarar du för att koordinera företagets globala behov av energi, vilket innebär att du konsoliderar globala behov, driver förhandlingar och skriver avtal i nära samarbete med externa och interna intressenter med syfte att säkerställa gynnsamma gruppavtal för företaget.

Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har flera års erfarenhet från en liknande roll med upphandling av energi och känner dig trygg i rollen som senior inköpare. Erfarenhet av kategoriinköp är avgörande för rollen, liksom förhandlingsvana och projektledarerfarenhet. Kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

Du är en kommunikativ person, strukturerad och affärsdriven med god kommersiell förståelse och mycket god kännedom om energimarknaden.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (43 dagar kvar)