Financial Controller till tillväxtbolag i City

Financial Controller till tillväxtbolag i City

Agigo söker nu en Financial Controller till ett spännande bolag i city, detta är ett omgående behov med god möjlighet till överrekrytering. Bolaget har verksamhet i samtliga nordiska länder, omsätter över 200 miljoner kr per år och växer både organiskt samt genom förvärv. Som Financial Controller kommer du att tillhöra en ekonomiavdelning som i dagsläget består av 8 medarbetare. Tjänsten är baserad på ett modernt kontor i centrala Stockholm och du kommer att rapportera direkt till CFO.

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du att ansvara för att redovisningen och rapporteringen blir korrekt. Du samarbetar tätt ihop med en extern byrå. De är mitt inne i en spännande tillväxtfas med flera nya expansionsområden.

I dina arbetsuppgifter ingår även:
  • Hantera kontakten med externa redovisningsbyrån, revisorer och bank.
  • Intäkt och kostnadsrapportering för de olika interna enheterna.
  • Månads och kvartalsbokslut.
  • Initiera och leda effektiviseringsprojekt inom funktionen.
  • Supportera verksamheten i frågor relaterade till ekonomi.
Din bakgrund
  • Akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning med fokus på redovisning och finans.
  • Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som t. ex Redovisningsekonom.
  • God systemvana, stark inom excel och har en hög teknisk förmåga.
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.
Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du är noggrann, analytisk, leveransäker. Du har en god analytisk förmåga och har en optimistisk inställning till ditt arbete. Du är en social person som trivs i en verksamhetsnära roll. Du är duktig på att samarbeta men klarar också av självständigt arbete.

Om Agigo

Agigo är ett konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi & finans i Stockholmsområdet.

Genom ett modernt och beprövat arbetssätt skapar vi en enkel, smidig och transparent process. Agigos vision är enkel; vi vill vara en trygg och smidig karriärspartner för våra kandidater och genom proaktivt arbete se till att du som kund alltid kan lita på att vi värnar om just ditt behov.

Ansökan

Låter det intressant? Ansök via knappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare; Filip Grundströmer på

filip.grundstromer@agigo.se eller 076-312 41 61.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Agigo är ett konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och finans i Stockholmsområdet. Med en innovativ och evidensbaserad metodik och ett proaktivt och långsiktigt arbetssätt är vår ambition att tillhandahålla marknadens bästa produkt för både kund och kandidat. Med motiverade och ambitiösa medarbetare skapar vi en stimulerande och hållbar arbetsplats med fokus på kompetensutveckling och självständighet.