Erfaren exekutiv assistent till internationellt bolag

Erfaren exekutiv assistent till internationellt bolag

Till ett stort internationellt bolag söker vi nu en erfaren exekutiv assistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på 50% under initialt 4-6 månader med start i början av januari 2020. Därefter finns det chans till förlängning alternativt överrekrytering.

Om kunden och ditt uppdrag
Här erbjuds du en varm och hjärtlig arbetsplats fylld med människor som brinner för service och att kunna erbjuda goda måltider för gäster. Kunden är nämligen ledande inom måltidstjänster i Norden. Verksamheten är spridd över hela Sverige med drygt 200 enheter och kontoret är placerat på Kungsholmen med ca 80 medarbetare. Som exekutiv assistent kommer du främst att supportera VDn som ansvarar för den svenska regionen. Din främsta uppgift är att underlätta vardagen för VDn vilket bl.a. innebär att hantera kalendern, ordna med logistik inför resor samt bjuda in till ledningsgruppsmöten. Du kommer även att bistå med koordinering kring en kommande kick-off samt ansvara för ett internt event i mars. Eventuellt kan du komma att även supportera finansdirektören eller andra i ledningsgruppen. Den nuvarande exekutiva assistenten kommer att byta roll inom företaget men finns på plats till mitten av januari för att kunna ge en ordentlig överlämning.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen är:
  • Kalenderhantering
  • Utläggsredovisning
  • Bokning av resor, luncher och ledningsgruppsmöten
  • Protokollföring
  • Förberedelse av avtal samt presentationsmaterial
  • Ansvara för ett internt event i mars samt delta i arbete inför en kick-off i februari
  • Övriga ad hoc-uppgifter
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll som exekutiv assistent. I och med att detta är ett internationellt bolag är det ett krav att kunna kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift. Det är därför meriterande om du tidigare har arbetat inom en internationell organisation. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare har jobbat i en dynamisk miljö där du har stöttat flera personer parallellt. Det är viktigt att du är en van användare av Officepaketet. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av att arbeta i Microsoft Teams samt Outlook. Vidare är du van vid att arbeta proaktivt och självständigt i din roll samt har erfarenhet av att arbeta projektrelaterat.

För att axla rollen på bästa sätt ser vi att du är en serviceinriktad och prestigelös person med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är duktig på att skapa struktur i ditt arbete och ”nätverka” inom organisationen samtidigt som du har hög integritet och ett professionellt bemötande. Vi ser gärna också att du är en positiv och stresstålig person.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Caroline de la Motte (caroline.de.la.motte@thepace.se) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (34 dagar kvar)