Erfaren VD-assistent till Fazer

Erfaren VD-assistent till Fazer

Vi söker till vår kund Fazer som har sitt kontor beläget på Kungsholmen en erfaren VD-assistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid med start i september. Uppdraget är initialt på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag
Som VD-assistent kommer du att supportera VD:n för ett av fyra affärsområden. VD:n ansvarar för den nordiska regionen. Din främsta uppgift är att underlätta vardagen för VD:n vilket innebär att ansvara för kalendern och hantera mailen samt ordna med all logistik inför resor. Fazer befinner sig i en expansiv fas där du får möjligheten att både bidra och vara med på en spännande resa. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:
  • Ansvara för VD:ns kalender- och mail samt koordinera möten på ett simpelt och effektivt tillvägagångssätt
  • Förberedelser av presentationsmaterial och underlag inför möten
  • Bokning av resor, hotell och taxi
  • Dokument-, kvitto- och avtalshantering
  • Delta och föra protokoll på möten samt följa upp action-points
  • Vara behjälplig med mötes- och resebokningar för andra i ledningsgruppen
  • Vara behjälplig vid företagsevent, konferenser samt vid andra aktiviteter
  • Övriga administrativa uppgifter ad-hoc
Din bakgrund
Vi söker dig som är en erfaren VD-assistent och som har arbetat minst fem år i en liknande roll inom en internationell organisation. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare har jobbat i en dynamisk miljö där du har stöttat flera personer parallellt. Det är viktigt att du är en van användare av Officepaketet. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta i Sharepoint och kan hantera dokumentation kopplat till portalen. Vidare är du van vid att arbeta proaktivt och självständigt i din roll samt är van vid att arbeta projektrelaterat.

För att axla rollen på bästa sätt ser vi gärna att du har ett prestigelöst och lösningsfokuserat förhållningssätt samt är duktig på att skapa struktur i ditt arbete. Du är duktig på att ”nätverka” inom organisationen samtidigt som du har hög integritet och ett professionellt bemötande.

När du blir en av oss
Som uthyrd konsult via oss på The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Vi på The Pace är rekryteringsspecialister inom Business Administration. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Therese Galvez Talent Acquisition Specialist (therese.galvez@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (14 dagar kvar)