Elektronikingenjör Med Intresse För Produktutveckling Till Globalt Bolag!

Elektronikingenjör Med Intresse För Produktutveckling Till Globalt Bolag!

Har du en masterexamen inom elektronik och/eller arbetslivserfarenhet inom det? Är du i början på din karriär och vill växa inom en väletablerad och globalt företag? Har du dessutom ett brett intresse för teknik och vill jobba med hårdvaruutveckling? Läs då vidare och välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Elektronikingenjör som vill vara med och arbeta inom produktutveckling. Kunden är en av världens största tillverkare av vitvaror som bland annat tillverkar tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp och dammsugare. I denna roll kommer du att fylla en viktig funktion genom att stödja Embedded-teamet i utvecklingen av nya produkter och underhåll av befintliga produkter. Detta inkluderar att skapa, utvärdera, verifiera och förbättra tekniska lösningar och produkter. Detta är en perfekt position för dig som är i början på din karriär och vill växa inom området elektronikdesign för konsumentprodukter. kommer att ta mycket ansvar och vi söker dig som har kunskaper inom elektroniken och stort intresse tekniken.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är villig att arbeta tvärfunktionellt för att hitta bästa möjliga lösningar på nyutvecklade CX wellbeing-produkter. Som person ska du vara tekniskt- och analytisk lagd, kreativ, lösningsorienterad och proaktiv i ditt arbetssätt. Vidare är det också viktigt att du trivs i en multikulturell miljö för att passa in i rollen.

Några av huvudarbetsuppgifter kommer att vara:
 • Delta i produktutvecklingsprojekt inom Embedded-teamet.
 • Utveckla och förbättra inbyggda hårdvarulösningar för produkter inom området wellbeing som exempelvis batteridrivna dammsugare, luftrenare eller liknande.
 • Implementera nya och robusta elektroniska hårdvarudesigner.
 • Kunskaper inom inbyggd mjukvarudesign och MEMS-sensorer.
 • Finnas som stöd vid utveckling av inbyggda mjukvarulösningar och testapplikationer.
 • Utvärdera testresultat och skapa nya lösningar samt förbättringar utifrån detta resultat.
 • Underhålla och förbättra arbetssätt, process och dokumentation.
VI SÖKER DIG SOM HAR:
 • En masterexamen inom elektronikteknik eller kandidatexamen med minst 2 års erfarenhet inom elektronik.
 • Erfarenhet av hårdvaruutveckling och/eller test av inbyggda/analoga/kraftdesigner.
 • Erfarenhet av OrCad och/eller Allegro EDA.
 • Goda kunskaper i engelska i både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.
Det är inget krav, men meriterande om du har:
 • Erfarenhet av att arbeta med utvecklingsverktyg som PLM, Bugzilla och Jira.
 • Projekt som är relevant att visa upp.
OM KUNDFÖRETAGET:
For us going to work everyday has an even greater purpose than putting the latest product or technology on the market. It’s about improving the everyday lives of millions. By staying humble and open for new ideas - we can push the boundaries for cooking, cleaning and wellbeing at home. But to keep doing so, we need more people who want to innovate and re-imagine what life at home can be. For that, we employ great people from a wide variety of backgrounds - not just because it’s the right thing to do, but also because we believe that diverse perspectives make our business stronger and more innovative. If you share our values, come find your place in our global community.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 9-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Hösten 2022
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 9 aug 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?