Ekonomiassistent till ideell organisation

Ekonomiassistent till ideell organisation

Om rollen
Ekonomifunktionen hos vår kund genomgår nu en förändringsresa och söker dig som vill vara med på resan tillsammans med dem! I rollen som ekonomiassistent kommer du bli en del av ett team om fyra personer där du jobbar nära en redovisningsekonom. Det här är ett konsultuppdrag med omgående start, och för rätt person finns goda möjligheter att bli överrekryterad.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra
  • Bankavstämningar
  • Fakturering
  • Kontoavstämningar
  • Enklare löneadministration
Vi söker dig
För att lyckas i rollen ser vi att du är gymnasieekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då du kommer ha kontakt med banker utomlands ser vi att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du har förståelse för ekonomifrågor, och erfarenhet av löpande bokföring är meriterande men inte ett krav och om du tidigare arbetat med löneadministration är det en bonus.

Som person tror vi att du lockas av att jobba i en ideell verksamhet där det är högt i tak. Du är orädd samtidigt som du arbetar strukturerat och noggrant. Har du erfarenhet av Fortnox och Hogia lön är det meriterande.

Om kunden
Vår kund är en ideell organisation vars målsättning är att samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter ska gälla för alla i samhället. Organisationen är verksam både lokalt, nationellt och internationell med cirka 7000 medlemmar och 36 avdelningar spridda över Sverige.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Carl Carlberg carl.carlberg@wise.se och konsultchef Johanna Treschow Johanna.Treschow@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (5 dagar kvar)