Demand Manager

Demand Manager

ValueOne söker en Demand Manager för ett längre konsultuppdrag hos ett livsmedelsproducerande företag i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas i augusti.

Om rollen
Som Demand Manager förväntas du ansvara för Demand-processen och kommer att arbeta med att analysera historiska försäljningsdata och hantera prognosavvikelser. Arbetet sker i nära samarbete med Försäljnings-, Marknadsavdelningen samt övriga Supply Chain organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Tolka trender och tillväxt och i samråd med kollegor föreslå och förbättra framtida prognoser.
  • Säkerställa att uppsatta mål avseende lagertillgänglighet uppnås för sortimentet.
  • Utveckla prognosprocessen och driva förbättringsarbetet för att uppnå uppsatta nyckeltal.
  • Ansvarig för att planera och genomföra företagets varuinköp baserat på fastställd behovsprognos.
  • Samarbeta med kollegor på Marknad, Försäljning, Produktion, Kundservice och Logistik/Inköp.
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har relevant högskoleutbildning eller har motsvarande erfarenhet. För att lyckas i rollen krävs en god affärsförståelse och intresse för hela processen. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, liksom kunskaper i Officepaketet.

Dina personliga egenskaper är värdefulla för oss. Vi ser gärna att du är en kommunikativ och relationsskapande person som har lätt för möten med andra människor. Vidare är du driven, strukturerad och har en god analytisk förmåga.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 sept 2022 (23 dagar kvar)