Delivery manager för uppdrag hos telekombolag i Stockholm

Delivery manager för uppdrag hos telekombolag i Stockholm

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

På uppdrag av vår kund söker vi en Delivery Manager, leveranssamordnare, för ett 6 månader långt uppdrag hos ett telekombolag i Stockholm.

Om rollen
I uppdraget som Delivery Manager ska du fungera som leveranssamordnare av nätverkslösningar (LAN/WLAN) för NaaS Implementation (Network as a Service) där du tillsammans med de övriga i gruppen ansvarar för leveranskoordinering av LAN/WLAN inom B2B.

Gruppen du ingår i består idag av 4 personer som koordinerar leveranser och säkerställer hög kundnöjdhet. Som NaaS Implementation Manager kommer du att ansvara för leveransen från det att ordern kommer in från kund tills den är levererad, driftsatt och under övervakning. Arbetet innefattar planering och koordinering av installationer ihop med kund såväl som med företagets interna avdelningar och underleverantörer.

Tjänsten är placerad i Kista på 50% och resterande 50% hos kund i Globen-området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Bevaka och hantera inkommande order
  • Hantera beställningar av utrustning till kund
  • Koordinera företagets egna resurser samt underleverantörer
  • Statusuppdatering mot kund
  • Leveransuppföljning med kund
Din bakgrund
För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har arbetat minst fem år inom en leveransledaroll alternativt från en serviceorienterad roll där du levererar tekniska tjänster. Rollen som leveranssamordnare kräver daglig kundkontakt, därför är det viktigt att du har en god servicekänsla, agerar professionellt och är tydlig och effektiv i din kommunikation.

Rollen kräver dessutom att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Som person trivs du en i en högpresterande miljö med högt tempo och korta leveranstider. Du är effektiv och noggrann i ditt arbete och ditt fokus på resultat och leverans gör att du sällan släpper målet ur sikte. Vidare är du en kreativ person som hittar lösningar där andra ser problem. Du är prestigelös med stort eget driv och besitter stor social kompetens.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 3 mars 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: Delivery manager telecom leveranssamordnare nätverkslösningar tekniska tjänster LAN/WAN NaaS Implementation Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (14 dagar kvar)