Chef för operativt inköp till företag i södra Stockholm

Chef för operativt inköp till företag i södra Stockholm

ValueOne söker en chef för operativt inköp till ett längre konförsultuppdrag hos en av våra uppdragsgivare söder om Stockholm. För rätt person finns en god möjlighet till anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
I uppdraget som chef för operativt inköp ansvarar du för att tillsammans med dina medarbetare säkerställa leverans mot uppsatta KPI ’er. Gemensamt arbetar ni för att upprätthålla en effektiv varuförsörjning genom planering och etablering av ett välbalanserat lager. Rollen rapporterar till inköps- och planeringschefen på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och utveckla det operativa inköpsteamet.
  • Process- och rutinansvar för samtliga inköpsprocesser inom operativt inköp.
  • Säkra och bygga rätt kompetens i teamet och på sikt även utveckla expertkompetens inom utpekade områden.
  • Följa upp och rapportera utfall mot uppsatta KPI ‘er (främst lagervärde och kassaflöde)
  • Planera och leda olika förbättringsprojekt inom ansvarsområdet
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig med högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande. Du bör ha arbetat några år med liknande arbetsuppgifter varav minst två år som chef med personalansvar inom Operativt inköp/ Supply Planning. Rollen kräver att du har tidigare erfarenhet av att leda förändringsarbete med fokus på process- och kompetensutveckling och är van att arbeta med olika inköpsplaneringssystem. Vidare har du mycket god analys- och beslutsförmåga och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Inköp, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (34 dagar kvar)