Category Manager CAPEX och OPEX

Category Manager CAPEX och OPEX

ValueOne söker en Category Manager med erfarenhet av CAPEX och OPEX/ indirekt material för ett sex månader långt konsultuppdrag hos vår kund i Kista norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
Du ingår i en grupp som arbetar med global sourcing inom NPR (New Product Release).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda inköpsprojekt inom NPR CAPEX i enlighet med företagets interna policyer för global sourcing.
  • Arbeta med interna intressenter för att säkerställa leveranssäkerhet, totalkostnad, leverans i tid, risk och kvalitet.
  • Identifiera kostnadsbesparingar och implementering av besparingsinitiativ för dina tilldelade kategorier.
  • Tillhandahålla spendanalys och prioritera och initiera inköpsinitiativ.
  • Skapa och hantera professionella RFI och RFP.
  • Leda förhandlingar av komplexa CAPEX- och OPEX-projekt.
  • Förhandla och sätta avtalsvillkor.
  • Underhålla kontraktsdatabaser och andra interna system.
  • Vid behov leda eller hantera nya projekt och kategorier som uppstår ur uppkomna affärsbehov.
Erfarenhet och kompetens
För uppdraget söker vi dig som har en akademisk examen i ekonomi, alternativt inköp och supply chain management. Har du även kunskaper inom teknikområdet är det meriterande. Uppdraget kräver 5-7 års erfarenhet av inköp eller upphandling helst inom indirekta/NPR-kategorier där erfarenhet av att hantera och leda Capex Sourcing-projekt är avgörande. Förhandlingsvana och erfarenhet av att driva stora projekt är viktigt för att nå framgång i rollen, liksom juridisk kompetens gällande kontrakt, avtal och RFx -processer. Mycket goda färdigheter i MS Office, särskilt Excel, är ett krav. För att bli aktuell för uppdraget måste du också behärska engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Till rollen söker vi dig som har en utpräglad förmåga att hantera flera projekt samtidigt och har kapacitet att självständigt driva dina arbetsuppgifter på ett professionellt och effektivt sätt. Du har god analys- och kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (42 dagar kvar)