Account Manager

Account Manager

Account manager
Som AM på företaget så ansvarar du för försäljning mot nya företagskunder av produkter inom alla våra affärsområden. Du har möjlighet att sälja in delar eller helhetslösningar till kunderna och för kunderna innebär det kostnadsbesparingar och lösningar på att effektivisera verksamheten. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom ett tilldelat distrikt i Stockholm. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjälp har du våra affärsområdesansvariga.

Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en nytänkande organisation och är du intresserad av att göra karriär eller ta nästa steg så småningom så har du kommit rätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom inom Print /Tele / IT och vilken del/avdelning du hamnar på beror på vad du har arbetat med tidigare och vart vi tillsammans tycker du passar in bäst.

Är du den vi söker?
Vi söker nu dig som har arbetat några år inom uppsökande försäljning och som gillar det arbetssättet samt är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete men du har en säljchef som kommer coacha dig om det skulle behövas.

Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat.

Vi erbjuder:
  • Ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan
  • Att arbeta hos ett expansivt och framgångsrikt bolag med familjär stämning
  • Bra villkor och möjligheter att tjäna pengar
  • Trevliga kollegor och en miljö där försäljning är i fokus
  • Löpande utbildning och säljträning för att du skall lyckas i din roll som säljare
  • Frihet under ansvar
  • Sist men inte minst: trivsel på jobbet i ett hungrigt säljteam som gör många roliga aktiviteter tillsammans
Du ansöker med CV och personligt brev där du kort förklarar varför just du passar för tjänsten.

Lycka till!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (9 dagar kvar)