Inside Sales 1

Inside Sales 1

På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang.

Sverige Region mitt

Är du teknikintresserad och håller på med kalkyler, offerter och sugen på förändring?
Ta chansen till nya utmaningar då vi i region mitt söker en ny medarbetare!

Konecranes söker Innesäljare

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 16 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Företaget har huvudkontor i Kristianstad samt försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar skall bidra till en säker arbetsmiljö och en produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår kunskap hjälper vi kunderna med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.
För mer information hänvisas till www.konecranes.se respektive www.konecranes.com

Region mitt är en av tre regioner i Sverige. Regionen sträcker sig från Stockholm till Karlstad och är en industrität region med många olika typer av kunder. Samtliga tekniker arbetar i ett mobilt system som innebär att allt arbete och avrapportering sker ute hos våra kunder. I det teamarbete som finns på regionen så är detta möjligheten för en strukturerad och energisk innesäljare!

Arbetsuppgifter
Ditt huvudansvar är att göra kalkyler, skapa offerter och att ha täta kundkontakter i ett säljande syfte.

Du planerar din dag utifrån inkomna förfrågningar och följer upp skickade offerter samt skapar nya. Du säkerställer också att leveransen till kunden hanteras på bästa möjliga sätt. Du kommer att genomföra service review med våra kunder utifrån underlag från serviceteknikerna. Du kommer att ha en nyckelroll i dialogen mellan servicetekniker och kund.

Antal servicetekniker i regionen är 35, regionen består av Stockholm, Västerås, Örebro samt Karlstad med omnejd. I verksamheten finns även 2 serviceplanerare.

Kvalifikationer
Du har troligen tidigare erfarenhet från industrin och servicebranschen.

Du har ett gediget teknikintresse, är strukturerad samt gillar att ha ordning och reda. Som person är du noggrann med hög nivå av servicegrad, kan hantera flera saker samtidigt utan att känna dig stressad. Du pratar och skriver svenska obehindrat. Viktigt att du förstår och kan uttrycka dig på engelska också då mycket av den interna kommunikationen sker på engelska inom koncernen.

Tjänsten är heltid.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt.

Placeringsort: Stockholm, Västerås, Örebro eller Karlstad.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2018-08-27
Har du frågor om tjänsten, kontakta Olle Karlsson på Tel: 0706-17 01 50
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 000 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande.