Receptionist / Konferensvärdinna

Receptionist / Konferensvärdinna

Receptionisten är Kollektivtrafikens hus ansikte utåt. Hon/han ska på ett positivt och representativt sätt ta emot besökare, visa dem till rätta och kunna svara på grundläggande frågor om huset. Receptionisten har ansvaret för receptionen, entréplanets allmänna utrymmen samt konferenslokalerna. Det innebär bland annat att hantera konferensrumsbokningar, hålla ordning i Loungen och köket samt allmänna utrymmen. En stor del av arbetet innebär att planera och vara behjälplig vid konferenser och events med olika slags serviceuppgifter.

För att tillgodose kraven som receptionist i Kollektivtrafikens hus, krävs en personlighet som kännetecknas av flexibilitet, initiativkraft, lösningsfokus, stresstålighet samt ordning och reda. A och O i receptionistrollen är en positiv inställning i mötet med alla slags människor samt känsla för god service. Eftersom vi ofta har konferenser som kräver planering, organisering och iordningställande så behöver du vara noggrann, flexibel och inte rädd för att kavla upp ärmarna. Ett plus är att du har arbetat med IT och att du är händig. Du blir spindeln i nätet, som får rycka in och lösa olika uppgifter. Kort sagt du blir ofta vår hjälte.

Vi kräver gymnasiekompetens, goda kunskaper i officepaketet, IT och svenska språket samt erfarenhet som servicegivare, gärna från kundintensiva branscher som till exempel kundtjänstarbete, vaktmästare, restaurang och butik.

Kollektivtrafikens hus är ett kontorshotell mitt i city, med ingång direkt från
Centralstationen. Det är ett vackert k-märkt hus som är nyrenoverat för att möta alla moderna behov. Vi har två våningar med kontorsplatser samt entréplan med konferensrum. Vi anordnar ofta stora konferenser och events. Det är ett trevligt gäng som arbetar i huset.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.
Frågor besvaras av platschef Christina Djurestål, 072-5244590. Den som stämmer in på ovanstående kompetensprofil är välkommen att skicka ansökan och CV till christina.djurestal@kollektivtrafikenshus.se.
Mer info
Kontaktperson Christina Djurestål
Telefon 072-5244590
Email Mejla Christina Djurestål
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Reception, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kollektivtrafikenshus.se/
Sista ansökningsdag 10 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kollektivtrafikens hus är ett kontorshotell mitt i city, med ingång direkt från
Centralstationen. Det är ett vackert k-märkt hus som är nyrenoverat för att möta alla moderna behov. Vi har två våningar med kontorsplatser samt entréplan med konferensrum. Vi anordnar ofta stora konferenser och events.