Account Manager sökes till innovativt mediabolag!

Account Manager sökes till innovativt mediabolag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du själv ansvara för prospektering av nya kunder på den svenska marknaden, boka möten och framförallt genomföra e-möten med dina kunder men även personliga möten kan förekomma beroende på kund. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö på kontorshotellet Sup46 för Startups i centrala Stockholm. Din uppgift blir dessutom att bygga upp verksamheten i Sverige och det kommer finnas goda utvecklingsmöjligheter i tjänsten.

Tjänsten är en direktrekrytering där Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Kokemuksia.
Placering: Centrala stockholm

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt

Din profil

Vi söker dig som har något/några års erfarenhet av försäljning B2B och är trygg i din roll som säljare. Det är meriterande med sökande som har relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, ekonomi, försäljning eller motsvarande. Vidare ser vi att du har en god förmåga att arbeta självständigt och arbeta mot uppsatta mål samt att kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift. Som person vågar vi säga att du är driven, ambitiös och alltid strävar efter att bli bättre och nå nya höjder. Eftersom resor till/från kunder i Stockholmsområdet kan förekomma är det meriterande om du har B-körkort. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kokemuksia.fi är ett finländskt bolag som skapar förtroende mellan företag och deras kunder. Kokemuksia.fi dokumenterar äkta och objektiva erfarenheter från kunder och anställda i Finland och på andra håll i Europa, USA och Kanada. Kokemuksia transformerar deras upplevelser till säljande videor och texter som talar till våra känslor, oavsett land och språk.

För deras räkning söker vi en Account Manager som får vara med och starta upp verksamheten på den svenska marknaden. Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!