Produktägare till Knowit

Produktägare till Knowit

Som produktägare på Knowit får du möjligheten att ta en ledande roll i att driva förändring med innovation och hållbarhet i fokus!

Ingen dag eller timme är den andra lik i rollen som Produktägare hos Knowit! Här får du utvecklas i ditt dagliga arbete tillsammans med hela organisationen. Dina framtida kollegor och chef ser fram emot att få vara ditt bollplank och lyssna in dina tankar och idéer. Hos oss får du friheten att bestämma hur din dag ska se ut och påverka vår resa framåt!

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du en del av ett snabbrörligt bolag där du har goda möjligheter att utvecklas. Vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har en rolig och utvecklande arbetsplats. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Utöver det får du även:
  • En varierande roll med kontaktytor över stora delar av organisationen i hela Norden
  • Bli del av ett företag som värderar jämställdhet, miljö och hållbarhet högt. Både vad gäller medarbetare och omvärld.
  • Vara med och påverka i vår förändringsresa tillsammans med våra 4000 specialister som bara blir fler
Det här gör du hos oss

I rollen som Produktägare kommer du att vara en nyckelperson i utvecklingen av våra interna verksamhetsprocesser och relaterade system i första hand inom området People & Culture.

Du förväntas ta en ledande roll i att förstå och föreslå möjligheter gällande ny teknik för att skapa effektivare arbetssätt och en förbättrad användarupplevelse. Det innebär ett ansvar för både förvaltning, nyutveckling och implementation av system inom detta område.

Ditt team och arbetsplats

Hos oss blir du en del av en koncernfunktion som driver vår interna utveckling relaterat till IT, säkerhet, ledningssystem och gemensamma förändringsinitiativ. Vi har en hög grad av samarbete och ett agilt förhållningssätt i allt vi gör.

Du blir även en del av ett företag med 4 000 medarbetare som alla på olika sätt bidrar till att stötta andra företag och organisationer i deras digitala transformation. Den här rollen kommer att ge dig en djup förståelse för Knowits verksamhet och en möjlighet att snabbt bygga upp ett internt nätverk med specialister inom relevanta områden.

Som produktägare kan du vara placerad på ett av Knowits kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Mer om dig

Vi tror att du har en bakgrund inom systemförvaltning med ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Det viktiga är inte dina detaljkunskaper inom specifika system, utan din förmåga och vilja att förstå verksamhetens behov och mål samt översätta dessa till tydliga krav och förbättringar.
Du är processorienterad, har vana av att kravställa ny funktionalitet samt att införa förändrade arbetssätt och nya system i en större organisation. För att vara framgångsrik i rollen har du även erfarenhet av projektledning och förändringsledning.

Du har en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande. Du gillar att arbeta i grupp, men tar samtidigt ansvar för att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du ödmjuk och relationsskapande med god förmåga att samarbeta med personer från såväl verksamhet, IT och externa leverantörer.
Eftersom du kommer arbeta i en internationell organisation är det viktigt att du är bekväm i att använda engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Data & IT, UX & Webbdesign, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Knowit är ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar. Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation.

Vi är ett konsultbolag som stöttar företag och organisationer i den digitala transformationen. Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och management utvecklar vi innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för våra kunder.