Lönekoordinator till Klarna

Lönekoordinator till Klarna

För Klarnas räkning söker vi nu en lönekoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med snart så snart som möjligt och 1 månad framåt. Efter avslutat uppdrag finns god chans till förlängning. Klarna sitter i moderna lokaler på Sveavägen 46.

Ditt uppdrag

I rollen som lönekoordinator kommer du ansvara för administration och rapportering till Klarnas externa löneleverantör. Totalt handlar det om runt 1500-1600 löner som är outsourcade, endast svenska löner. Klarna har en välfungerande samarbete med löneleverantören där all rapportering sker digitalt. Utöver en nära dialog med löneleverantören kommer du även ha en supporterande funktion gentemot organisationen och därmed mycket kontakt med personal i bolaget. Då kommunikationen med löneleverantören samt med många anställda sker på engelska är det viktigt att du känner dig bekväm med det engelska språket.

Din bakgrund

Du är utbildad inom löneområdet alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet, samt minst 1 års erfarenhet av lönearbete. Det är meriterande om du arbetat som lönekoordinator tidigare eller på en outsourcingbyrå, dock inte ett krav. Som person är du driven, strukturerad samt besitter förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är serviceinriktad, har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se) och Konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (4 dagar kvar)