Sjuksköterska till LSS i västra Stockholm

Sjuksköterska till LSS i västra Stockholm

Vi söker sjuksköterska som vill arbeta inom LSS i Västra Stockholm. Verksamheterna som du kommer ansvara för ligger i Hässelby, Bromma, Vällingby och Järfälla. Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Du utgår från hemmet med tjänstebil, som sjuksköterska är du ansvarig för Nytidas LSS verksamheter dagtid. Rollen innebär HSL-relaterade arbetsuppgifter som förekommer i LSS boenden. Du leder och delegerar personal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Arbetet utförs på konsultbasis och innebär att du samverkar med andra vårdgivare på flera nivåer, både kring enskilda kunder och generella frågor. Som sjuksköterska i Klaras Mobila Team får du ett fritt och självständigt arbete med förmånliga villkor.

Vi erbjuder dig:

Arbetstid dagtid måndag till fredag, ledigt röda dagar

Tillsvidareanställning på 100 %
Start enligt överenskommelse

Utgår från hemmet

Tjänstebil

Friskvårdsbidrag

Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Vi tror på att en god introduktion är förutsättningen för ett kvalitetssäkert arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för LSS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat inom patrullverksamhet och erfarenhet av LSS är en merit. I Klaras Mobila Team behöver du kunna arbeta självständigt, ta ansvar samt ha körkort.
Vi går igenom ansökningar löpande, vid frågor är du välkommen att höra av dig.
Om oss Klara kompetens arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för LSS och GDPR. Vi är ett auktoriserat företag som är ISO-certifierat. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (34 dagar kvar)