Sjuksköterska till LSS i sommar

Sjuksköterska till LSS i sommar

Vi söker dig som vill arbeta enstaka eller flera veckor i sommar, behov från V 26 till V 33. Som sjuksköterska i Klara Dagpatrull utgår du från hemmet och ger stöd enligt HSL till LSS verksamheter. De verksamheter du arbetar mot kan ha vara barn, unga och vuxna inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Arbetet utförs på konsultbasis och innebär att du samverkar med andra vårdgivare på flera nivåer, både kring enskilda kunder och generella frågor. Som sjuksköterska i Klaras Dagpatrull får du ett fritt och självständigt arbete med förmånliga villkor. Våra verksamheter finns i hela Stockholm så vi försöker anpassa att du ansvarar för verksamheter som ligger nära din bostad.

Vi erbjuder dig:

Arbetstid dagtid måndag till fredag, ledigt röda dagar.

Timanställning på hel eller deltid
Möjlighet att arbeta de veckor som passar för dig
Utgår från hemmet

Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för LSS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat inom patrullverksamhet och erfarenhet av LSS är en merit. I Klaras Dagpatrull behöver du kunna arbeta självständigt, ta ansvar samt ha körkort.

Vi går igenom ansökningar löpande, vid frågor är du välkommen att höra av dig.

Om oss Klara kompetens arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för LSS och GDPR. Vi är ett auktoriserat företag som är ISO-certifierat. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (41 dagar kvar)