Fysioterapeut till omväxlande tjänst

Fysioterapeut till omväxlande tjänst

Klara är det nya namnet för Rent a Doctor, Rent a Nurse, Rent a Socionom, Care Team, Elevhälsa och Resursteamets logopeder

Vi bytte namn förra året till Klara och vi förser våra kunder med rätt kompetens i rätt tid och på rätt plats - läkare, sjuksköterskor, rehabpersonal och personal inom elevhälsa samt logopeder. Med fördomsfri bemanning vill vi se till att rätt person hamnar på rätt plats.

Om tjänsten

Tjänsten är på 100% med arbetstid: 08.00-16.30 måndag- fredag. Som fysioterapeut i Klara Team ansvarar du för rehabinsatser på flera enheter.

Vem är du?

Du har en bred kompetens och stor social förmåga.

Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.

Du är bekväm och självgående i din roll.

Du har ett genuint intresse för människor och har kunden i fokus.

Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge kunden bästa möjliga vård.

Som person är du förutom trygg i din yrkesroll även duktig på att prioritera och handleda.

Du uttrycker dig flytande på svenska, i både tal och skrift. Lätt för att lära dig journalsystem.

Körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiglön med en trygg anställning genom kollektivavtal. Du kommer ingå i ett härligt team med glada och duktiga kollegor!

Tjänsten skall tillträdas snarast enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor om tjänsten ring gärna verksamhetschef Sara Göthlin 070-247 28 26.

Som företag är vi stora, starka och växer vidare. Vi levererar med hög och säker kvalitet, med snabb och personlig service. Vi erbjuder frihet, omväxling och spännande uppdrag. Vi på Klara Team är lyhörda och noggranna och har en smidig, glad och trygg administration. Klara Team ingår i företagsgruppen Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea bedriver i Sverige sin verksamhet inom Ambea Sweden Group där Vardaga, Nytida och Lära samt Klara är verksamhetsområden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (2 dagar kvar)