Bolagsekonom till Klövern

Bolagsekonom till Klövern

Om rollenSom bolagsekonom inom projektutveckling ansvarar du för ett antal bolag. Det innebär att du ansvarar för hela flödet från ax till limpa. För att du ska få en känsla av vilka arbetsuppgifter som kan komma att bli en del av ditt uppdrag listar vi här några exempel:
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisningar och deklarationer
  • Säkerställa interna transaktioner mellan bolag i koncernen
  • Ansvara för momshantering och projektredovisning
  • Ansvara för bolagsformalia, upprätta avtal, protokoll etc.
  • Deltagande i förbättringsprojekt inom ekonomi
Rollen är initialt placerad på kontoret i centrala Stockholm. Då företaget nu växer planerar de en flytt till Sundbyberg där ett nytt och modernt kontor väntar. Du blir en del av ett härligt och ambitiöst gäng. Som arbetsgivare uppmuntrar Klövern till utveckling och erbjuder en roll och arbetsplats att växa i.

Vem söker viNu söker vi dig med relevant utbildning samt några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser det som en fördel om du tidigare har jobbat med redovisning inom fastighets- eller byggbolag. Du har ett intresse för IT och system, har du tidigare erfarenhet av Agresso/Unit 4 är det toppen, men framförallt söker vi dig med förmågan och viljan att lära.

Beskriver andra dig som en driven och ansvarstagande problemlösare som aktivt tar reda på information om du behöver den? Är du en nyfiken lagspelare som även trivs med att jobba självständigt? Då kan den här rollen passa dig som handen i handsken!

Om KlövernKlövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och stort engagemang erbjuder lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Företagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Klövern med EQonomy/Wise Professionals.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catherine Laurin på catherine.laurin@eqonomy.se.
Vi kommer att påbörja urval och intervjuer efter julhelgerna så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)