Projektledare till Klätterservice AB!

Projektledare till Klätterservice AB!

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Sök då tjänsten som Projektledare hos Klätterservice AB!

Som projektledare har du en central roll i Klätterservice verksamhet i Stockholm. Tillsammans utvecklar och driver vi branschen framåt. Är du redo för en spännande resa med oss?
Om du känner dig stolt över dina kompetenser och att göra ett bra jobb, skapa skillnad och ha kul samtidigt så tror vi att du hade trivts bra hos oss på Klätterservice. Mår du bra - gör du bra!

Du driver och har helhetsansvar för projekt inom bygg, fastighet och industri och projekten är varierande både i utförande och omfattning. I rollen utgår du från Klätterservice kontor i Hagsätra och arbetar i Stockholm med omnejd. Du rapporterar till Platschef i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter:
  • Ansvar för planering, tidplaner och ekonomi.
  • Löpande administration.
  • Kalkylering och offertskrivning.
  • Uppföljning - budget och kvalitet.
  • Kontinuerlig kundkontakt.
  • Planera och genomföra möten med ditt team.
Krav på person

Du är en självgående, resultatorienterad och strukturerad person med en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du har erfarenhet av arbetsledning och är tydlig i din kommunikation och uppskattar en öppen dialog med medarbetare och kunder. Det är meriterande om du har kunskaper av entreprenadjuridik och/eller erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Vidare ser vi gärna att du är:
  • Noggrann.
  • Professionell.
  • Pålitlig.
  • Lösningsorienterad.
Övrigt

Start: Omgående.
Omfattning: 40 timmar i veckan.
Arbetstid: 7-16, flextid.
Plats: Centrala Stockholm.

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klätterservice är ett ledande företag inom reparbete som utför professionella hantverksuppdrag i rep inom affärsområdena Bygg & Fastighet, Infrastruktur & Industri, Innovation och Utbildning. Vi består av ca 35 drivna och kompetenta medarbetare som utgår från Stockholm, Malmö och Östersund. Klätterservice strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och anställda genom ett starkt och ärligt engagemang samt att alltid leverera de bästa tjänsterna på marknaden. Klätterservice grundades 2007 och omsätter cirka 33 miljoner. Läs mer på: www.klatterservice.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare Projektledning Arbetsledare Arbetsledning Montör Ledande Montör Repteknik Bygg Snickare