Rollen som Projektledare på Klätterservice

Som projektledare har du en central roll i Klätterservice verksamhet i Stockholm. Du driver och har helhetsansvar för projekt inom montage, inspektion, fogning, måleriarbete, underhåll, fönsterputs och fasadrengöring etc. I rollen utgår du från Klätterservice kontor i natursköna Hagsätra och arbetar i Stockholm med omnejd. Du rapporterar till Platschef i Stockholm.

Arbetsuppgifter
  • Huvudansvar för projekten
  • Ansvar för planering, tid och ekonomi i projekten
  • Löpande administration såsom uppförande av rapporter
  • Uppföljning av budget och kvalitet
  • Kontinuerlig uppföljning med kund
  • Agera säljande mot nya och befintliga kunder
  • Planera och genomföra möten i teamet
Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är självgående, resultatorienterad och har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du är tydlig i din kommunikation och uppskattar en öppen dialog med medarbetare och kunder. I samarbete med kollegor är du behjälplig men ser även till att ta hjälp från andra. Du når uppsatta mål med gott resultat. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i entreprenadjuridik och en affärsmässig medvetenhet samt har erfarenhet från antingen byggbranschen eller fastighetsbranschen. Du har tidigare erfarenhet från arbetsledning, är datorvan och innehar B körkort. Det finns inget krav på tidigare erfarenhet av reparbete.

Vad vi kan erbjuda dig

Det som kännetecknar Klätterservice är det stora drivet hos våra medarbetare och ett mycket trevligt arbetsklimat. Vi har hög fokus på säkerhet och erbjuder våra medarbetare utveckling genom olika typer av utbildningar. Du arbetar tillsammans med våra andra Projektledare där utbyte av erfarenhet är väldigt uppskattat. Klätterservice har ett mycket gott rykte inom branschen och vi är väldigt uppskattade av våra kunder. Klätterservice växer och kan erbjuda dig en stor trygghet som arbetsgivare. På sikt kommer det även att finnas möjlighet till personalansvar i rollen som Projektledare.

Hur du söker rollen

Om du tycker att tjänsten som Projektledare låter som ett naturligt vidare steg i din karriär så skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Klätterservice i Norden AB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 31 juli 2019Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se eller på 073-415 43 13.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klätterservice är ett ledande företag inom reparbete som utför professionella hantverksuppdrag i rep inom affärsområdena Bygg & Fastighet, Infrastruktur & Industri, Innovation och Utbildning. Vi består av ca 35 drivna och kompetenta medarbetare som utgår från Stockholm, Malmö och Östersund. Klätterservice strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och anställda genom ett starkt och ärligt engagemang samt att alltid leverera de bästa tjänsterna på marknaden.