Säljare till Kiwa

Säljare till Kiwa

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i ett bolag som är marknadsledande där du får stort inflytande? Vill du vara med och driva förändring och skapa nya förutsättningar i ett bolag som arbetar med hållbarhetslösningar, då kan du vara den vi söker!

I rollen som säljare erbjuds du en bred roll med stort ansvar. Du kommer delvis arbeta med att strukturera upp säljprocessen internt och sätta upp rutiner i syfte att ta försäljningen till nästa nivå. Du ingår i affärsområdet Food Safety och rapporterar till försäljningschef som du arbetar nära med. Du kommer att söka upp samt ta emot inkommande förfrågningar från kunden gällande priser och avtal och på ett affärsmässigt vis förmedla certifieringens fördelar och syfte. I din roll har du många kontaktytor såväl internt som externt, när du har kommit in i rollen kommer du även vara ute på möten och upprätta affärer med nya kunder. Vidare kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Delaktig i framtagande av marknad- och säljstrategi
  • Bygga upp en struktur i säljprocessen internt
  • Planera för och bedriva aktiviteter för uppsökande försäljning
  • Offerthantering, priser och kund- och leverantörsfrågor
  • Planera och delta vid mässor
Krav på person

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande, du har minst två år arbetslivserfarenhet och har arbetat med försäljning tidigare. För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för hållbarhet och livsmedel samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Det finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på tjänsten vilket kräver initiativ, nytänkande och en känsla för struktur. Du är mån om dina relationer med kunderna och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är prestigelös till ditt sätt och motiveras av att göra skillnad i din yrkesroll. Du är van att arbeta i CRM system och utrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl engelska. För rätt person finns det goda möjligheter att på sikt ta ett större ansvar och utvecklas vidare inom Kiwa.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare.

Övrigt

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider med flex.
Plats: Solna

Sökord: säljare KAM affärsutvecklare projektledare säljansvarig "account manager" sales hållbarhet livsmedel lantbruk
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Sverige är ett utvecklande certifieringsbolag. Med mottot "Partner for Progress" erbjuder vi ett ständigt ökande utbud av certifieringstjänster inom livsmedel, lantbruk, byggbranschen, lednings- och miljöledningssystem, för att ge våra kunder de bästa förutsättningarna på sina marknader.
Våra tjänster och kunder finns inom en lång rad branscher, främst inom Sverige och Norden, men även i Baltikum, Tyskland, Holland och Spanien. Med rötterna i myllan och blicken mot robusta byggnader erbjuder vi certifieringar, kontroller, inspektioner, verifieringar och utbildning inom bland annat personcertifiering, testning, CE-märkning av byggprodukter, lantbruk, fiske och livsmedel. Vi är experter inom respektive område.