Projektredovisningsansvarig till Kiwa Inspecta

Projektredovisningsansvarig till Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 650 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över. Läs mer på www.kiwa.com

Detta söker vi
Vill du ansvara för den svenska projektredovisningen i en internationell koncern i stark tillväxt? Lockas du av en roll där du får många kontaktytor och en stor användning av din kommunikativa och sociala sida, samtidigt som du får arbeta med redovisning? Då passar rollen som Projektredovisningsansvarig till Kiwa dig perfekt!

Vi söker nu en Projektredovisningsansvarig som kommer vara övergripande ansvarig för såväl hanteringen som redovisningen av projekten inom de svenska bolagen. Du kommer att ha stort fokus på att driva och genomföra förbättringar för att effektivisera projekthanteringen och därmed säkerställa en korrekt projektredovisning. Och för att lyckas med detta är du självklar i rollen som spindeln i nätet. Du kommer att vara en del av ett redovisningsteam om 8 personer och rapportera till Redovisningschefen.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Förbättring av befintliga processer inom fakturering och projekt.
  • Delaktig i framtagande av månadsrapporter.
  • Systemansvarig för processerna inom fakturering och projektredovisning.
  • Arbetar nära administratörer som sköter den dagliga faktureringen.
  • Delaktig i framtagandet av rapporter.
  • Projektredovisningsansvaret i månads- och årsbokslut.
  • Viss fakturering och krediteringar.
  • Utredningar och problemlösning i det nuvarande ekonomisystemet Agresso.
  • Hålla utbildningar inom projekthantering.
Du kommer även att få vara delaktig vid implementeringen av ett nytt heltäckande verksamhetssystem. I och med att det är du som driver och utvecklar projekthanteringen kommer du även ha mycket kontakter med såväl chefer som andra nyckelpersoner i organisationen.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har ett självklart systemintresse. Erfarenhet av projektredovisning, systemen Agresso och/eller Dynamics 365 är meriterande.

Du som person
För att passa i rollen som Projektredovisningsansvarig så är det viktigt att du är utåtriktad och duktig på att kommunicera, då du kommer ha många kontaktytor i organisationen. Då det handlar om att kontinuerligt utveckla och förbättra är det viktigt att du är en utförare som får saker ur händerna, samtidigt som du har fokus på att det blir rätt och riktigt. Du är även uthållig person som har förmågan att byta fokus när det behövs.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kiwa Inspecta med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Frida Olsson på Prodiem, tfn 073-388 22 62.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Ekonomichef, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Prodiem AB
Sista ansökningsdag Löpande (4 dagar kvar)