Beräkningsingenjör Design Review i Stockholm

Beräkningsingenjör Design Review i Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta som beräkningsingenjör hos Kiwa Inspectas område Design Review, som idag har verksamhet i Sundsvall, Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro. I dagsläget är vi 22 medarbetare, men söker nu förstärkning. Hos oss ges du möjlighet att ta stort eget ansvar och arbeta med många parallella projekt hos Nordens marknadsledande företag inom besiktning och provning.

Om jobbet

Som beräkningsingenjör hos oss arbetar du med konstruktionskontroll av främst tryckbärande anordningar. I arbetet ingår vanligtvis att hålla tät kontakt med kunden och med kollegor på Kiwa Inspectas övriga avdelningar, såsom besiktnings- och provningsingenjörer, men även med Kiwa i tex Finland, Norge, Danmark, Baltikum, Holland, Belgien, Italien etc. Våra kunder finns främst inom Sverige, men vi utför även vissa internationella uppdrag. Då Design Review ofta kommer in tidigt i ett kundprojekt är en viktig del av arbetet även att identifiera möjligheter för övriga Kiwa Inspecta. I denna tjänst arbetar du med flera projekt parallellt, vilket kräver att du arbetar smart och strukturerat för att nå dina mål.

Vi söker dig som är/har
  • Civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. För att vara kvalificerad för tjänsten måste hållfasthetslära ha ingått i din utbildning.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.
  • Erfarenhet från industrin och särskilt arbete med trycksatta anordningar, pannor och/eller ADR/TPED ses som meriterande för dessa tjänster.
För att trivas i rollen som beräkningsingenjör ser vi att du är en självgående, affärsmässig och engagerad person som lätt tar egna initiativ och drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Du arbetar strukturerat och organiserat och din sociala kompetens kommer vara mycket uppskattad på företaget.

Vi erbjuder dig intern utbildning inom bland annat föreskrifter, standarder och beräkningsmetoder för att komplettera dina erfarenheter och kunskaper.

Placeringsort
Du kommer vara placerad vid vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Så här söker du

Sök genom att klicka på "sök de här tjänsten" på vår hemsida.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För frågor kontakta Peder Andersson, enhetschef 010-4793081

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Peder Andersson
Telefon 010-4793081
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kiwa.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. Vår storlek, stabilitet och globala bredd gör att vi skapar långsiktiga kundrelationer, levererar hög service och alltid sätter säkerhet i första rummet. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare i Sverige som dagligen arbetar med att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling. Tillsammans skapar vi Trust, Quality & Progress!