Miljövärd inom återvinning/avfallshantering

Miljövärd inom återvinning/avfallshantering

Vill du vara spindeln i nätet?

Kius Miljökompetens verkar inom avfall- och återvinningsbranschen och är länken mellan fastighetsägare och hämtande entreprenörer. Genom att ta ett helhetsansvar för våra kunders avfallshantering hjälper vi dem att sänka kostnader samtidigt som vi ser till att återvinningen ökar och hyresgästerna blir nöjda. En både rolig och mycket tacksam uppgift! Vi växer och söker nu en till miljövärd.

Som Miljövärd är du spindeln i nätet! Du sköter om källsorteringsrum rent fysiskt så att det är rent och fint. Du kollar att kärlen innehåller rätt material så att entreprenörerna kan hämta och återvinna materialet. Dock sorterar vi aldrig sopor utan plockar bort felsorterat ur återvinningskärlen. Du har också kontakt med entreprenörerna och beställer hämtningar vid behov samt kollar så att hämtning sker på överrenskommen dag.

Du informerar hyresgäster om hur, var och varför man ska källsortera samt att du kommunicerar och samarbetar med fastighetsägarens personal i fastigheten. Så jobbet är mycket socialt men kräver också ett ordningssinne.

Du som passar som miljövärd
  • har en positiv inställning till utmaningar du träffar på.
  • har sinne för ordning och reda.
  • är miljömedveten
  • talar flytande svenska
  • är social och flexibel och ser möjligheter istället för problem.
  • är van att arbeta självständigt med hög arbetsmoral
  • tycker om att arbeta fysiskt och klarar av en del tunga lyft.
  • vill jobba i en växande och spännande bransch med många möjligheter!
Våra samtliga objekt ligger innanför tullarna i Stockholm. Som miljövärd är man vanligtvis stationerad på ett objekt men kan tillfälligt flyttas vid behov.

Om Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 12:e april, urval och intervjuer kommer att ske löpande där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan redan idag!
Ansökan skickas till info@kius.se.

För frågor ring Lotta Skärlund 070-999 91 91

Varmt välkommen med din ansökan om du känner att detta kan vara något för dig!
Mer info
Kontaktperson Lotta Skärlund
Telefon 0709999191
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kius.se
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kius Miljökompetens har funnits i 20 år och verkar inom avfall- och återvinningsbranschen. Vi är länken mellan fastighetsägare och hämtande entreprenörer som får källsorteringen att fungera i praktiken. Genom att ta ett helhetsansvar för våra kunders avfallshantering hjälper vi dem att sänka kostnader samtidigt som vi ser till att återvinningen ökar och hyresgästerna blir nöjda.