Inredare till Kinnarps

Inredare till Kinnarps

Nu finns chansen att söka tjänsten som inredare till Kinnarps - det familjära företaget med det starka varumärket. Är du en driven, kreativ och säljande person som tycker om att arbeta med att visualisera inredningslösningar? Vill du vara med och skapa framtidens hållbara arbetsmiljöer? Då kan det vara dig vi söker!

Om vår kund

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på 3,5 miljarder SEK. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga lösningar. Kinnarps respekterar och värdesätter människors olikheter. De strävar efter mångfald, där deras medarbetares olikheter berikar verksamheten. Kinnarps grundades 1942 och är ett helägt svenskt familjeföretag med tillverkning i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som inredare jobbar du projektbaserat med fokus på att skapa inredningskoncept och inredningslösningar för Kinnarps kunder. Du arbetar i ett nära samarbete med säljarna för att tillsammans identifiera och skapa hållbara och långsiktiga lösningar som möter och, i bästa fall, överträffar kundens behov. Din målgrupp är kontor och offentliga miljöer så som skola, vård och omsorg.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:
  • Analysera och identifiera kundens behov
  • Skapa, rita och skräddarsy koncept
  • Arbeta i Configura, Sketchup, Photoshop och liknande designprogram
  • Presentera inredningsförslag för kunder
  • Arbeta i team med säljarna och inredarna
Din profil

Vi söker dig som brinner för inredning, färg och form och som gör det lilla extra för att skapa mervärde hos dina kunder. Du bör tycka om försäljning och jobba för att skapa långsiktiga relationer. Du kan tillsammans med säljaren kombinera ditt designkoncept med affärsmässighet och vill agera rådgivare till kunden för att se vad som är möjligt. Vidare är du strukturerad, organiserad och duktig på att prioritera.

För att passa i rollen som inredare bör du ha
  • En eftergymnasial utbildning på minst två år med inriktning textil- eller grafisk design, inredning och design eller motsvarande
  • Goda kunskaper inom CAD och Photoshop
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet av CRM-system samt Office-paketet
Det är även meriterande om du har erfarenhet av Sketchup, Pcon och/eller Configura samt att du tidigare arbetat med inredning i offentliga miljöer.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 5 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella Uddh, gabriella.uddh@effektiv.se

Sökord

Inredare, inredningsarkitekt, inredningskoncept, kontorsinredare, visual merchandiser, interior design, interior architecture, AutoCAD, Photoshop, Sketchup, Indesign, architectural design
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Kinnarps.