Säljkoordinator / Offertansvarig, Stockholm

Säljkoordinator / Offertansvarig, Stockholm

Vi bidrar till framtidens byggande!
Vi erbjuder banbrytande energibesparande lösningar. Som en innovativ och snabb verksamhet, söker vi kvalificerade medarbetare som vill hjälpa oss växa! Det går riktigt bra för oss så vi behöver utöka vår säljkår och söker nu en

Säljkoordinator / Offertansvarig / Spindeln i nätet till Stockholm

Arbetsuppgifter
Som Säljkoordinator är du en viktig del av säljteamet hos Kingspan Insulation. Du kommer att bla ha ansvar för offertförfrågningar, prissättning, en del försäljning och mycket kundkontakt. Rollen är helt ny vilket innebär att du själv kommer vara med att forma den till det som passar bäst för både våra kunder och oss själva. Du kommer sitta på vårt kontor i Bromma.

Vi erbjuder
  • Ett arbete med kvalitetsprodukter i ett kundorienterat, lönsamt och ett av marknadens ledande företag inom vårt område.
  • Stort eget ansvar och självständigt arbete i ett prestigelöst företag med stöttning från engagerade kollegor med gemensamt fokus och mål.
  • Ett arbete i ett framgångsrikt företag med tradition av utveckling.
  • En positiv och attraktiv arbetsplats med högt i tak.
  • Marknadsmässig lön och villkor.
Din profil
  • Erfarenhet inom byggbranschen och du kan läsa och förstå en ritning.
  • Självgående, har gott om driv och energi samt trivas med kundkontakter och administrativa uppgifter
  • Förmåga att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska samt god IT-vana.
Kingspan Insulation står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Kingspan Insulation är en världsledande tillverkare av högeffektiv isoleringsmaterial (fenol, PIR och vakum). Kingspan Insolering kan används i nybyggnation och i renoveringar. De energieffektiva isolerlösningarna kan användas i golv-, vägg- eller takkonstruktioner. Besök www.kingspan.com/se och läs mer om oss.

Sökord: säljare, innesäljare, telefonsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!