Säkerhetspersonal ( Ordningsvakt ) sökes i Bar & Nattklubbs miljö.

Säkerhetspersonal ( Ordningsvakt ) sökes i Bar & Nattklubbs miljö.

Nattklubbarna Rose och Fou söker ordningsvakter.

Vi söker dig som vill jobba hos oss vid behov/deltid, vardagar, kvällar och helger.

Arbetsuppgifter:

Som Ordningsvakt är du en representant för företaget gentemot allmänheten. Det ställer höga krav på dig när det gäller kommunikation, service, lyhördhet och tålamod. Du ska även besitta integritet och en trygghet i dig själv som gör att du kan hantera komplicerade situationer som kan uppstå inom ramen för yrkesutövningen. Det krävs även att du är verbal, noggrann och konsekvent med en fingertoppskänsla, eftersom tjänsten innebär myndighetsutövning mot envar.

Kvalifikation:

Vi söker dig som gärna har fyllt 23 år. Vi lägger stor vikt vi personliga egenskaper och söker någon som är tålmodig, initiativrik och verbal med ett inre lugn och god självkänsla. Du får gärna att du ha erfarenheter inom detaljhandel.

Du ska ha en hög servicekänsla, personlig trygghet och känna dig bekväm och trygg i din roll som ordningsvakt. Då arbetet utförs i nattklubbsmiljö som offentlig tillställning lägger vi stor vikt på din sociala kompetens. I kontakten med gästerna uppvisar du en hög servicegrad, trevligt bemötande och en ordentlig stresstolerans.

Du skall ha svenska som modersmål och en god nivå utav engelska är till fördel. Arbetet innebär såväl kontakter med allmänheten som med olika myndigheter.

Du skall vid intervju kunna uppvisa ett giltigt förordnande, cv samt personligt brev med referenser.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av säkerhetsarbete i krogmiljö samt hotell och restaurang.

Väldigt meriterande med tävlande idrottsbakgrund med en fortsatt god förvaltning av kropp och hälsa.

Omfattning: Behovsanställning/Projekt/Deltid/Tim

Start: Snarast möjligt

Placering: Stockholm, Hamngatan.

Övrigt:

Nattklubbarna Rose, Fou samt restaurang Hallwylska ligger dörr i dörr vid Hamngatan centralt beläget i Stockholm vid Nybrokajen. Det är en nischad publik med en högre ålder.
Mer info
Email Mejla Kharmagruppen
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.kharmagruppen.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kharmagruppen är ett holdingbolag som skapar, bygger och utvecklar restaurang-, hotell- och nattklubbskoncept i Sverige. Vi vet att projekt med ett starkt koncept och med en tydlig identitet genererar större genomslag på marknaden. Vi vill vara med att skapa attraktiva nöjeskoncept som attraherar olika typer och generationer av gäster.

Vårt team har stor kunskap om nöjesmarknaden och de senaste trenderna om hur människor vill umgås i det offentliga rummet. Vi har varit verksamma sedan början av 2000-talet och hoppas såklart att fortsätta skapa upplevelse- och nöjesdestinationer i en lång tid framöver.

Kharmagruppen består nuvarande av Rose, Lily's at Rose, FOU, Hallwylska Restaurang & Bar samt Nio Rum Event & Konferans.