Nyfiken redovisningsekonom till TNG

Nyfiken redovisningsekonom till TNG

Vill du jobba med redovisning och controlling i den entreprenörsdrivna företagsgruppen Key People Group centralt i Stockholm?

Hos oss kommer du få jobba verksamhetsnära i en dynamisk miljö med ett brett ansvarsområde inom ekonomi. Roligt med jobbet är att det omfattar så många olika delar och den ena dagen är inte den andra lik. Bolagen som ingår i Key People Group driver olika HR-verksamheter inom sitt specialområde och de har olika behov av uppföljning och stöd från ekonomiavdelningen. Här kan vi göra skillnad genom att möta önskemålen och hjälpa varje verksamhet utifrån deras behov.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten ger dig möjlighet till ett utvecklande och varierande arbete och du erbjuds en spännande möjlighet att ta nästa steg i din karriär. Du kommer involveras i alla delar av ekonomiprocessen och ha ett nära samarbete med ekonomichefen Carina. Du kommer få jobba både operativt med de olika delarna i redovisningsarbetet och mer utvecklingsorienterat med processer och driva utvecklingsarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Ansvarig för bokslutsprocessen
  • Delaktig i rapportering, analys och uppföljning
  • Delaktig eller ansvarig för diverse projekt och ad hoc-uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ekonomiavdelningen som består av tre personer kommer sitta i fina lokaler, centralt placerad vid Norra Bantorget. Ni kommer dela lokaler med de sköna kollegorna på Tofindout, ett av bolagen i gruppen som är specialiserade på bakgrundskontroller. Du kommer också ha dialog och besöka de andra bolagen som finns på olika adresser centralt i Stockholm och i Solna.

VEM ÄR DU?

Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och har jobbat med ekonomi under minst ett par år. Du jobbar självständigt med redovisning och bokslutsarbete och har viss erfarenhet av uppföljning och analys eller är intresserad av att bredda din kompetens inom området. Har du jobbat på mindre och gärna entreprenörsdrivet bolag vet du bättre vad jobbet i en sån verksamhet innebär, vilket vi tror är en fördel då du vet at du trivs i den miljön. Du kommer jobba i flera olika system och förväntas hantera Office-paketet utan problem.

Vi tror att du är en person som gillar att ta ansvar och driva utveckling för att hitta lösningar för hur vi jobbar smartare och effektivare i stort och smått. Du kommer behöva vara både flexibel och prestigelös eftersom du jobbar med olika verksamheter som ställer olika krav på uppföljning och stöd. Vi har en god teamanda och som vi värnar om - tillsammans blir vi bättre!

INTRESSERAD?

Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/