Nu söker vi dig som vill vara med i etableringen av vårt nya Proffscenter i Västberga, Stockholm

Nu söker vi dig som vill vara med i etableringen av vårt nya Proffscenter i Västberga, Stockholm

Nu söker vi dig som vill vara med i etableringen av vårt nya Proffscenter i Västberga, Stockholm

Kesko Sverige satsar på proffskunderna i Sverige och vi söker nu dig som vill vara med i etableringen av det nya Proffscentret i Västberga. Är du en person som vill kliva in och ta ansvar för att leverera produkter och kundbemötande i absolut världsklass? Då kan du vara den vi söker. För Proffscentret i Västberga ska vara det naturliga valet för proffshantverkarna i Stockholm.

Vi söker nu Säljare som skall arbeta med försäljning mot våra Proffskunder.

Arbetsuppgifter & Ansvarsområden

Som Säljare Proffs har du säljansvar för kunder med egen budget och kundportfölj. Du arbetar med försäljning och bearbetning av både befintliga och nya kunder, inkluderat uppsökande försäljning. Du är delansvarig för filialens totala försäljning och resultat samt delansvarig för framtagande och verkställande av aktiviteter. I arbetet ingår även dagligt offert och orderarbete samt underhåll av affärssystem knutna till verksamheten. Du lever och förmedlar Keskos värderingar, policys, riktlinjer och vision, samt arbetar i enlighet med fastställda miljö och kvalitetskrav.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av försäljning mot företag och en säljutbildning eller motsvarande i grunden. Våra kunder ställer höga krav på oss och då är en hög produktkunskap mycket viktig. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Kvalifikationer som krävs är branscherfarenhet och god datorvana. Vi ser gärna att du har kunskaper i ekonomi, såsom budgetarbete, offerthantering, nyckeltal etc), har du dessutom kunskaper i avtalsrätt ses det som meriterande. B-körkort är ett krav.

Du är en strukturerad person med stort driv som är flexibel, kommunikativ och utåtriktad. Du brinner för ditt jobb och du är lyhörd, nyfiken och samarbetar gärna med andra. Du har mottot att ingenting är omöjligt.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Kesko tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna B2B-Director Stefan Pageryd på tel: 070 431 69 50

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om Kesko Sverige - K Group Bygg- och teknisk handel

Onninen och K-rauta är en del av K Group som är bildat av det finska bolaget Kesko och även inkluderar K-retailers. K Group är den tredje största detaljhandelskedjan i norra Europa med cirka 42 000 medarbetare i 7 länder. K Groups bygg- och teknisk handel har ett omfattande utbud av produkter för såväl proffs som slutkonsument. Försäljningen sker genom ett omfattande butiksnätverk, e-handel och digitala tjänster.
Mer info
Kontaktperson Stefan Pageryd
Telefon +46 070-431 69 50
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (39 dagar kvar)