Driven Säljare Proffs till K-Rauta Kungens Kurva

Driven Säljare Proffs till K-Rauta Kungens Kurva

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-Rauta!

K-Rauta befinner sig i ett mycket expansivt skede, och framför allt i vår storsatsning mot företagskunder, vi är därför på jakt efter ytterligare en kollega som är av det rätta virket. Vi söker dig som kan vara ett av våra ansikten utåt och utveckla relationerna med varuhusets befintliga företagskunder för ökad försäljning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi vill att vår företagsförsäljning leder till ett långsiktigt och starkt samarbete mellan oss och våra företagskunder. Du ska aktivt driva försäljning genom att alltid ge utomordentlig kundservice i det personliga mötet. Viktigt är också att du kan leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.

Arbetsuppgifter & Ansvarsområden

Som Säljare Proffs kommer du att sälja till befintliga företagskunder och även vidareutveckla dessa relationer. Minst lika viktigt kommer det att vara att identifiera, kontakta och bearbeta potentiella nya kunder.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för försäljning, bruttovinst samt för framtagande och verkställande av företagsförsäljningens aktiviteter. Du arbetar även med dagligt offertarbete, underhåll av affärssystemen knutna till företagsverksamheten och ansvarar för leveransplaneringen till företagskunderna.

Din profil

För att lyckas i rollen som Säljare Proffs hos K-Rauta har du stark egen drivkraft, är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du är kommunikativ och utåtriktad.

Vi ser att din kunskap är grundad i en säljutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet från försäljning till företag. Vi ser dessutom gärna att du har dokumenterad erfarenhet från framgångsrik försäljning och lönsamhet. Eftersom vi har många kunder som inte är svensktalande är det meriterande är om du talar andra språk, exempelvis polska.

Du bör ha goda ekonomikunskaper inom bland annat budgetering, offerthantering och nyckeltal. Det är mycket meriterande med erfarenhet från bygghandeln och att du har ett stort kontaktnät. Vi förutsätter att du har stor flexibilitet. Arbetet är förlagt på vardagar.

B-körkort är ett måste för att kunna arbeta som Säljare Proffs för att vid behov kunna besöka våra företagskunder.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, skicka din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Bifoga gärna ditt CV och ett personligt brev i din ansökan. Kesko tillämpar bakgrundskontroller som urvalskriterie i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna Säljchef Proffs André Güettler, se kontaktuppgifter nedan

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson André Güettler
Telefon 070-4310928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Rauta har 16 butiker och hos oss hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke. Vi hjälper våra kunder från start till klart - oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy. Vi öppnade vår första butik 1996 och nu finns vi över hela Sverige.

Med våra rötter i ett land och ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Att förtroende byggs på sikt och att ett handslag fortfarande gäller.