Business Controller till Keolis

Business Controller till Keolis

Vill du verka i en framtidsbransch som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling? Till Keolis huvudkontor på Kungsholmen söker vi nu en Business Controller. Vi är nio kollegor som arbetar tätt tillsammans med våra respektive trafikområden, i denna roll är du medlem av ditt områdes ledningsgrupp. Rollen rapporterar till Chef för Business Control.

Om tjänsten

Rollen som Business Controller inom Keolis är en verksamhetsnära roll och kommer att innebära vissa resor inom Sverige.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Driva budget- och prognosprocess för trafikområdet
  • Analys och uppföljning av verksamhet, resultat och lönsamhet
  • Identifiera relevanta KPI:er och följa upp dessa
  • Initiera, planera och driva verksamhetsutvecklande projekt
  • Delta i upphandlings- och anbudsprocesser
Rollen innebär, utöver dessa arbetsuppgifter, även contract management där du är experten på gällande avtal för ditt trafikområde och du har även en viktig roll i anbudsförfarandet. Du arbetar med kontinuerlig utveckling av processer och rutiner. Till rätt kandidat kan vi erbjuda en affärsnära roll med stor möjlighet att påverka.

Är det här du?

Vi söker dig med relevant akademisk examen och gedigen erfarenhet av business control, har du erfarenhet från outsourcingverksamhet eller annan personalintensiv verksamhet ser vi det som meriterande. Du är analytisk och arbetar strukturerat. För att vara framgångsrik i denna roll behöver du uppskatta många kontaktytor, ha en förmåga att skapa och bibehålla relationer samt kunna kommunicera och förmedla information pedagogiskt. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper.
Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Keolis med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Helén Lissäng på 08-120 50 431 Urvalet av ansökningar sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: business control business controller controller analys uppföljning budget prognos
Mer info
Kontaktperson Helén Lissäng
Telefon 08 120 50 431
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. För mer information vänligen se www.keolis.se