Vi söker underhållstekniker/mekaniker till vår depå i Gubbängen

Vi söker underhållstekniker/mekaniker till vår depå i Gubbängen

Till Keolis depå i Gubbängen söker vi nu dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb. Med dig i vår verkstad får vi trafiksäkra bussar där våra förare och resenärer känner sig trygga.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten
Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.
För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper, till exempel biogas- och etanolbussar. Tjänsten är en tillsvidareanställning skift med nattarbete på heltid. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt.

Det här behöver du ha
  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning
  • B-körkort
  • Van användare av systemstöd
  • God datorvana
Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.

Det här får du av oss
Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Du har nära till din chef som stöttar dig och kan svara på dina frågor.
Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster.
Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.
Sista ansökningsdag är den 14 oktober 2018. Urval sker löpande vilket innebär att tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta

Bo Bengtsson, underhållschef tfn: 08-519 022 12.

Toplica Veselinovic, underhållsledare tfn: 08-683 38 71

Nenad Bjelic, underhållsledare tfn: 08-683 38 64

Britt-Marie Sjöblom Hammel, HR specialist rekrytering tfn: 08-5190 22 86

Yvonne Edberg, facklig kontaktperson Kommunal tfn: 0705-577461

"Gilla" oss på Facebook!

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 14 okt (25 dagar kvar)