Teamchef till Keolis depå i Hornsberg

Teamchef till Keolis depå i Hornsberg

Till Keolis depå i Hornsberg söker vi nu dig som vill coacha, motivera och leda Keolis viktigaste resurs - förarna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattande både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som teamchef spelar du en nyckelroll i att säkerställa att Keolis värderingar följs och att de strategiska målen uppfylls. Du ansvarar för och leder din egen grupp av bussförare. Det innebär att du kommer att ansvara för att motivera, följa upp samt utveckla din förargrupp. Teamchefen rapporterar till depåchef. Tjänsten är på heltid. Keolis tillämpar 6 månanders provanställning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är
  • Följa upp, motivera och inspirera dina förare genom att finnas tillgänlig i förarmiljö till exempel paus- och rastlokaler, vid knutpunkter och genom att resa med i bussen.
  • Utbilda och coacha förarna kring praktiska frågeställningar och vissa handhavandefrågor gällande bussarna.
  • Genomföra medarbetarsamtal i grupp.
  • Introducera och följa upp nyanställda.
  • Ansvara för information till sina medarbetare i bland annat personal- och ledningsfrågor.
  • Coacha medarbetaren i det dagliga arbete och följer upp händelser, sjukfrånvaro med mera.
Det här behöver du ha

Att vara teamchef är utmanande och utvecklande. För att lyckas behöver du vara en god lagspelare och samtidigt vara självständig i din roll som ledare. Du behöver ha tidigare erfarenheter från en arbetsledande roll där frågor såsom personalledning, arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete har ingått. För att förstå vårt uppdrag ser vi att du har erfarenhet av kundservice och goda kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamheter. Som teoretisk grund har du som lägst gymnasieutbildning.

Då denna tjänst innebär många olika kontakter behöver du som person ha en god förmåga att skapa relationer, ett coachande förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga. För att uppnå ett gott resultat behöver du kunna se din roll som en del av Keolis som helhet, vara lösningsinriktad och kunna prioritera och komma till beslut - även under tidspress.

Det här får du av oss

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, i ett företag som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Keolis är ett stort företag som verkar i en framtidsbransch, kan vi erbjuda en trygg och stabil anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånsportal och utvecklingsmöjligheter. Varje nyanställd medarbetare får ett individuellt utformat introduktionsprogram.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-06-29. Urval sker löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Depåchef Mildon Gradin på telefon 08-5190 2192.

Rekryterare Magnus Westerfalk på telefon 072-208 56 21.

Facklig representant för Unionen är Klas Wallin på telefon 070-602 67 74

Representant för Kommunal är Yvonne Edberg Johansson på telefon 070-557 74 61

Representant för Akademikerföreningen är Patrick Holvander på telefon 070-342 79 43

,
Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)
Visa var