Keolis Trafikskola söker framtidens bussförare

Keolis Trafikskola söker framtidens bussförare

Är du en av dem? Som bussförare i kollektivtrafiken har du ett roligt, omväxlande och ansvarsfullt jobb. Du är företagets ansikte utåt och gillar att ge service. Du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet ombord. Du är med och skapar samhällsnytta och bidrar till en hållbar värld.

Om tjänsten

Nu kan Keolis Trafikskola erbjuda dig en bussförarutbildning med Stockholms bästa trafik- och teorilärare. Vår trafikskola är kvalitetssäkrad av STR och har tillstånd av Transportstyrelsen att bedriva utbildning. Du får öva på en modern fossilfri fordonsflotta i
Sveriges trafikintensivaste område. Bussförarutbildningen pågår i cirka 14-16 veckor, beroende på individuella förutsättningar och äger rum i Hornsberg,
Stockholm. Efter avklarad utbildning erhåller Du D-körkort och yrkeskompetensbevis (YKB).

Efter
avslutad utbildning finns möjlihget till en tillsvidareanställning vid någon av våra depåer i Stockholmsområdet. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning.

Det finns två alternativ att söka in till Keolis Trafikskola:

Kostnadsfri bussförarutbildning - via KomVux i Värmdö
Kommun

Utbildningen är studielånsberättigad (CSN). Även om du bor i en annan kommun har du möjlighet att söka. Gör först din ansökan till Värmdö
Vuxenutbildning. Sedan ska din hemkommun bevilja dig att gå utbildningen. Har du frågor angående denna utbildning så kontaktar du oss på Keolis Trafikskola eller Värmdö Vuxenutbildning.

Läs mer och gör din ansökan direkt på Värmdö Vuxenutbildnings hemsida/bussförare, http://komvuxvarmdo.se/komvux/komvuxstart/komvuxutbildning/yrkesutbildningar/bussforare.4.efdda58164630b5a792c8c4.html

Privat bussförarutbildning där du själv bekostar din utbildning

Du köper ett paket med teori- och körlektioner och 140-timmars YKB. Kursavgifter är på 45 000 kr. Läs mer på https://www.keolis.se/trafikskolan.html och registrera din ansökan nedan.

Det här behöver du ha för att bli antagen till Trafikskolan
  • Fyllt 24 år.
  • Svenskt B-körkort.
  • Goda kunskaoper i svenska språket.
  • Körkortstillstånd för körkortsbehörighet D.
Det här får du av oss
Vid anställning hos Keolis får du introduktionsutbildning och möjligheter till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med en mängd erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Välkommen att
registrera dina kontaktuppgifter så bjuder vi in dig till ett informationsmöte där du får veta mer om hur vår utbildningsplan ser ut. Sista dag är 2019-10-31. Mejla oss på trafikskolan@keolis.se om du har frågor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)